fbpx
Samsung va anunta in aprilie noul sistem de operare pentru Internetul Lucrurilor

Samsung va anunta in aprilie noul sistem de operare pentru Internetul Lucrurilor

Samsung dezvolta un nou sistem de operare pentru Internetul Lucrurilor, sperand sa joace un rol mai mare in milioanele de aplicatii smart home, dispozitive purtabile si echipamente industriale care se conecteaza online.

Compania a dezvaluit ca lucreaza la un nou OS pentru Internetul Lucrurilor. Nu a dezvaluit niciun fel de detalii in legatura cu noul sistem de operare, dar a confirmat ca va fi anuntat luna viitoare in cadrul Samsung Consumer Conference care are loc in San Francisco.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A8 a fost anuntat - specificatii oficiale

Noul OS ii va permite companiei sa aiba un rol important in piata Internetul Lucrurilor si contureaza cum obiectele smart multiple conectate din casa functioneaza unele cu altele, precum si cu alte dispozitive.

Samsung nu a dezvaluit nici cum va fi denumit noul OS pentru Internetul Lucrurilor. Cu toate acestea, a confirmat ca sistemul de operare va fi disponibil open source.

Compania va prezenta sistemul de operare la o sesiune de la SDC in San Francisco luna viitoare. Potrivit agendei de sesiuni, “Samsung va anunta noul nostru sistem de operare IoT real-time open-source (RTOS) care vine cu multe caracteristici, in timp ce mentine dimensiunea redusa si amprenta eficientei”.

CITESTE SI:  LG G4 este evaluat mai bine fata de competitie

Asta e tot ceea ce a spus compania despre noul OS pentru Internetul Lucrurilor deocamdata si pare improbabil ca Samsung va dezvalui orice fel de detalii majore despre acest sistem de operare, avand in vedere ca pana la Samsung Developer Conference mai este mai putin de o luna.

CITESTE SI:  Ce presupune parteneriatul dintre Samsung si Spotify

Samsung are deja o prezenta pe piata Internetul Lucrurilor. Are o intreaga linie de dispozitive SmartThings conectate si ofera chiar si placi Artik care le permit dezvoltatorilor sa construiasca dispozitive smart.

Un sistem de operare se va potrivi bine ambitiilor sale de a deveni un lider de piata in Internetul Lucrurilor.