fbpx

Samsung si Xbox devin parteneri pentru a oferi experiente de gaming 4K foarte bune cu televizoare QLED

Samsung si Xbox devin parteneri pentru a oferi experiente de gaming 4K foarte bune cu televizoare QLED

Samsung Electronics America Inc., liderul mondial in televizoare de peste 11 ani, a anuntat un parteneriat de marketing exclusiv cu Xbox pentru a promova gama de televizoare QLED de varf a Samsung drept cea mai buna alegere pentru mult asteptata consola de gaming.

Odata cu viitoarea lansare a Microsoft Xbox One X, va exista in sfarsit o consola de gaming care va putea oferi gaming 4K adevarat, ceea ce sunt niste vesti destul de palpitante daca te-ai pregatit deja si ai cumparat hardware-ul necesar.

CITESTE SI:  Foxconn ii opreste pe elevii stagiari sa lucreze ilegal peste program pentru iPhone X

Cu toate acestea, daca nu l-ai cumparat, nu te ingrijora, pentru ca Samsung e aici pentru tine. Samsung a anuntat recent ca va bate palma cu Xbox, intr-o tentativa de marketing exclusiva pentru a ajuta la promovarea televizoarelor QLED ale companiei si, de asemenea, pentru a fi partenerul oficial cu TV-uri 4K pentru consola de gaming a Microsoft.

Desigur, asta nu inseamna ca nu poti folosi alte TV-uri 4K cu Xbox One X, doar ca poate folosirea televizoarelor QLED ale companiei sud-coreene ar putea oferi o experienta usor mai buna.

CITESTE SI:  Noile cipurile pentru inteligenta artificiala ale Samsung le vor depasi pe cele ale Apple si Huawei, se pare

Potrivit lui Mike Nichols, vicepresedinte si CMO al consolei de gaming, “Xbox One X va aduce gaming 4K adevarat pentru gamerii de console pentru prima data, cu 40% mai multa putere decat orice alta consola. Televizoarele 4K QLED ale Samsung sunt modalitatea noastra preferata de a ne juca pe Xbox One X si suntem incantati sa ne unim fortele cu Samsung in Statele Unite pentru a oferi experiente captivante de gaming 4K fanilor nostri”.

CITESTE SI:  TSMC ar putea incepe sa produca cipuri Qualcomm in 2018. Despre care cip este vorba

Ei bine, acesta nu este chiar pachetul televizor 4K si Xbox One X TV la care am sperat, dar presupunem ca daca ai nevoie de niste recomandari de televizoare QLED pentru aceasta consola de gaming si ai un buget suficient de mare, TV-urile QLED ale companiei Samsung ar putea fi o optiune buna.