Samsung reactioneaza la clipul video in care Galaxy S6 Edge a fost indoit

Galaxy S6 Edge & iPhone 6 Plus test

Acum ceva timp, aparut un clip video incarcat de SquareTrade care l-a aratat pe Samsung Galaxy S6 Edge in timp ce era indoit de o masinarie. Ideea era sa vedem la cat de multa presiune poate rezista dispozitivul Galaxy S6 Edge in comparatie cu alte dispozitive precum iPhone 6 Plus si HTC One M9.

Dupa cum se pare, Galaxy S6 Edge s-a indoit sub aceeasi forta ca si iPhone 6 Plus, dar s-a crapat la un prag mai jos. Acestea fiind spuse, se pare ca companiei Samsung nu prea i-a placut metoda de testare folosita de SquareTrade, asa ca a oferit o declaratie, pe langa niste clipuri video cu propria lor metoda de testare pentru Galaxy S6 Edge. Pentru inceput, Samsung ca acea cantitatea de forta necesara pentru a indoi smartphone-urile nu este realista in conditii normale.

Citeste si:  Cu cat au crescut veniturile din dispozitivele purtabile ale Apple

Acum ceva timp, am prezentat o stire in care SquareTrade a organizat un test in care Galaxy S6 Edge a fost indoit de o masinarie. S-a concluzionat ca Galaxy S6 Edge se indoaie sub aceeasi greutate ca si iPhone 6 Plus, dar se crapa sub o greutate mai mica decat la iPhone 6 Plus.

Citeste si:  Apple raspunde afirmatiilor conform carora incetineste iPhone-urile cu baterii mai vechi

Samsung nu a stat cu mainile in san si a emis o declaratie impreuna cu niste clipuri video cu propriile lor metode de testare pentru indoire. Samsung a precizat ca unele smartphone-uri au parti care sunt mai rezistente si ca SquareTrade a testat numai partea din fata. Samsung a cerut SquareTrade sa reia testul atat pentru partea din fata cat si pentru cea din spate.

Compania a precizat ca forta necesara pentru a indoi smartphone-urile Galaxy S6 Edge nu se aplica in viata reala si ca in circumstante normale forta exercitata este de aproximativ 30kg, mai putin decat cele 50kg exercitate de masinarie. Samsung a prezentat un clip video in care au testat ei insisi rezistenta la indoire a smartphone-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *