Samsung ofera o demonstratie a primului prototip de tableta 5G cu Verizon si KT

Samsung ofera o demonstratie a primului prototip de tableta 5G cu Verizon si KT

Prototipul de tableta 5G folosit de Samsung pentru test suporta viteza de download multi-gigabit in retelele 5G, pe langa faptul ca este compatibil cu tehnologiile 4G LTE existente.

Abilitatea de a comuta perfect intre cele doua este o parte esentiala a dispozitivului Samsung si demonstreaza modul in care toate smartphone-urile si tabletele G vor functiona.

Samsung continua sa lucreze la progresul tehnologiei 5G. Compania si-a demonstrat capabilitatile de mai multe ori, iar de aceasta data, Samsung a oferit o demonstratie a primului prototip de tableta 5G cu operatorul de telefonie mobila american Verizon si cu operatorul sud-coreean KT.

Demonstratia a implicat un apel video realizat utilizand tableta prototip intr-o retea de a cincea generatie. Companiile au efectuat un apel video live 5G intre Minneapolis (Statele Unite) si Seul (Coreea de Sud) in timpul unui eveniment sportiv sponsorizat, adica evident Super Bowl 2018.

CITESTE SI:  Piata smartphone-urilor din China a ajuns la saturatie, potrivit unui studiu

Apelul video live a fost posibil prin solutii de la Samsung in ambele locatii. Compania a furnizat infrastructura de retea compusa din unitati de acces de 28GHz, routere de a cincea generatie de locuinte, reteaua virtuala de baza si prototipul functional al unei tablete.

Apelul video a fost efectuat de catre directorii executivi de la KT si Verizon. Samsung mentioneaza in comunicatul de presa ca prototipul de tableta pe care l-a folosit in acest scop este pe deplin functional si ca este capabil sa ruleze pe viteze de mai multi gigabiti pe secunda pe retelele de a cincea generatie.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce deblocarea faciala a lui OnePlus 6 e pacalita de o imagine imprimata

De asemenea, tableta suporta cele mai mari viteze 4G LTE si este capabila sa sustina transferul de date intre 4G LTE si 5G. Samsung, Verizon si KT continua sa lucreze indeaproape la cercetarea si dezvoltarea 5G. Aceste companii au lucrat la acest lucru incepand din 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *