fbpx

Samsung incearca aparent sa-l repare pe Snapdragon 820

Samsung incearca aparent sa-l repare pe Snapdragon 820

Unul dintre zvonurile populare care circula despre Samsung Galaxy S7 este acela ca Samsung ar putea folosi din nou cipurile Qualcomm pentru acest smartphone si ca telefonul va fi propulsat de un cip Snapdragon 820, dupa ce Galaxy S6 din acest an nu l-a folosit pe Snapdragon 810 din cauza unor presupuse probleme de supraincalzire.

Cu toate acestea, potrivit unui raport din Coreea de Sud, se pare ca nici Snapdragon 820 nu este imun la supraincalzire.

CITESTE SI:  Ce alta companie, pe langa Apple, ar lansa smartphone-uri fara casti si incarcator

Potrivit raportului, se spune ca Samsung lucreaza non-stop incercand sa rezolve problema lui Snapdragon 820 si sa-l repare.

Luand in calcul ca cipul Snapdragon 820 inca nu a debutat in niciun smartphone, acest zvon pare un pic prematur, asa ca cel mai bine ar fi sa-l tratam cu precautie.

Cu toate acestea, ceea ce este interesant este cat de implicata este Samsung in legatura cu acest cip. Raportul sustine ca Samsung cauta sa lanseze un patch care va modifica programul de control al microprocesorului pentru a ajuta la rezolvarea problemelor legate de supraincalzire.

CITESTE SI:  O banca de investitii crede ca Samsung face implozie

De asemenea, sustine ca daca nu functioneaza, compania sud-coreeana ar putea trece la instalarea unor mici conducte in telefon care sa ajute la disiparea caldurii, cum a facut Sony cu Xperia Z5.

Practic, suna de parca Samsung vrea cu orice pret ca Galaxy S7 sa integreze cipul Snapdragon 820. Cum am spus deja, toata chestia cu supraincalzirea suna un pic prematur, avand in vedere ca nu s-au facut pana acum niciun fel de teste pe Snapdragon 820 pentru a dovedi ca se supraincalzeste, asa ca aceste lucruri ar putea fi egale cu zero.

CITESTE SI:  Bateriile flexibile ale Samsung ar putea conduce la aparitia unor dispozitive purtabile interesante

De asemenea, zvonurile sustin ca am putea vedea versiuni multiple ale telefonului, cu procesoare diferite, asa ca in cel mai rau caz presupunem ca Samsung poate oricand sa se intoarca la folosirea propriului cip Exynos.