fbpx

Samsung Gear S2 se vinde in de doua ori mai multe unitati decat predecesorul, Gear S

Samsung Gear S2 se vinde in de doua ori mai multe unitati decat predecesorul, Gear S

Originalul smartwatch Samsung Gear S a fost unul dintre cele mai evitate dispozitive care au fost lansate in ultimii ani, cel putin pentru unii dintre noi.

Smartwatch-ul era destul de scump, era mare si arata de parca cineva a legat un Galaxy S curbat in miniatura pe incheietura purtatorului.

Cu toate acestea, cu Samsung Gear S2 este o cu totul alta poveste. Arata si se simte in intregime ca o noua abordare a conceptului de smartwatch si nu are prea multe in comun cu modelul original.

CITESTE SI:  Pentru prima oara din anii '80, discurile din vinil au depasit la vanzari acest format

In 2014, compania a lansat smartwatch-ul Gear S. Nu a fost chiar cea mai atractiva piesa de tehnologie, dar displayul sau curbat il facea sa aiba un aspect unic.

Samsung a venit dupa cateva luni cu Samsung Gear S2 care vine cu un design mai traditional, cu o forma rotunda de ceas, si se pare ca eforturile companiei au dat roade.

Potrivit comerciantilor de smartwatch-uri din Coreea de Sud, se pare ca Samsung Gear S2 se vinde in aproximativ 2000 de unitati pe zi in medie, ceea ce, aparent, inseamna dublu fata de cat s-a vandut originalul Samsung Gear S.

CITESTE SI:  LG Watch Urbane 2nd Edition cu LTE

De asemenea, cifrele indica faptul ca modelul cu 3G a totalizat 50% dintre vanzari, in timp ce restul de 50% se s-au dus catre smartwatch-ul Samsung Gear S2 si Classic, dar si Class are, se pare, destul de mult succes printre consumatori.

Este interesant de vazut cum dispozitivul se descurca bine, avand in vedere ca ruleaza sistemul de operare Tizen, cand Google incearca sa domine industria de smartwatch-uri folosind sistemul lor de operare Android Wear, la fel cum au facut cu piata de telefoane mobile folosind platforma lor Android.

CITESTE SI:  Ce avertizeaza un medic cu privire la ECG-ul din Apple Watch Series 4

Cu toate acestea, avand in vedere ca piata dispozitivelor purtabile este una destul de noua, inca nu a fost stabilit un lider, in ceea ce priveste platformele pentru dispozitivele purtabile.