Samsung Galaxy S7 s-ar putea concentra pe calitatea sunetului

Samsung Galaxy S7 s-ar putea concentra pe calitatea sunetului

Se pare ca Samsung Galaxy S7 va fi un monstru de telefon, daca este sa credem recentele zvonuri si scurgeri de informatii despre acest telefon.

In ceea ce priveste calitatea sunetului, cand vine vorba despre telefoane, putem spune ca nu ar trebui sa ne asteptam la multe.

Este adevarat ca exista unele telefoane pe care s-a pus accentul pe calitatea sunet, cum ar difuzoare stereo in partea din fata, sau folosirea tehnologiei Harman Kardon sau Bang & Olufsen.

Se pare ca si Samsung ar putea fi interesata intr-o astfel de tehnologie. Potrivit unor stiri recente, se spune ca Samsung s-ar putea intoarce la folosirea unui cip de sunet de top de la ESS pentru Galaxy S7.

Citeste si:  Kodak planuieste sa-si lanseze propriul smartphone la CES 2015

Pentru a fi mai clari, zvonurile sustin ca Samsung ar putea folosi cipul ESS SABRE 9018AQ2M in Samsung Galaxy S7 despre care se presupune ca este un cip preferat de companii ca Vivo sau Meizu care l-au pus in telefoanele lor cu sunet hi-fi din trecut.

Dupa cum se pare, compania sud-coreeana se bazeaza pe un DAC (Digital to Analog Converter) Wolfson pentru produsele sale mobile, asa ca nu este clar daca, mergand pe ESS cu Samsung Galaxy S7, acest lucru va duce la o imbunatatire a calitatii sunetului, avand in vedere ca inca nu am auzit de vreo comparatie audio intre cele doua tehnologii.

Citeste si:  BlackBerry DTEK60 a fost anuntat oficial - specificatii si pret

Cu toate acestea, potrivit specificatiilor cipului ESS, se pare ca nu va fi un mare consumator de energie, lucru care ar putea constitui un avantaj.

De asemenea, datorita presupusei calitati superioare a sunetului, Samsung ar putea folosi asta ca si o strategie de marketing, mai ales in piata din ziua de azi cand serviciile de streaming video si de muzica devin din ce in ce mai populare.

Citeste si:  Cum au creat niste cercetatori un sistem AI psihopat

In orice caz, tratati cu precautie aceste informatii deocamdata, dar cat de importanta este pentru tine calitatea sunetului cand vine vorba despre telefonul tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *