fbpx

Samsung Galaxy S6 invinge competitia intr-un nou test de viteza

Samsung Galaxy S6 invinge competitia intr-un nou test de viteza

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S6 este probabil unul dintre cele mai tari smartphone-uri Android din acest moment, nu este surprinzator sa aflam ca acesta trece constant printr-o serie de teste de viteza pentru a se afla cat de bun este acest smartphone comparativ cu alte smartphone-uri.

Pana acum, Samsung Galaxy S6 a fost implicat in destul de multe probe, dar daca mai vrei unul atunci afla ca publicatia Tom’s Guide are unul pentru tine.

CITESTE SI:  S-a intentat un al doilea proces in grup impotriva Apple din cauza incetinirii iPhone-urilor

Recent, publicatia l-a testat pe Samsung Galaxy S6 pentru a vedea cat de rapid este. Cu toate acestea, acest test de viteza consta in sarcini mai specifice, spre deosebire de alte teste pe care le-am vazut pana acum.

Telefonul Samsung Galaxy S6 a fost testat pentru a vedea cat de rapid deschide un fisier PDF, cat de mult ii ia camerei sa porneasca, cat de bine ruleaza un joc ca Asphalt 8 si nu numai.

CITESTE SI:  Nokia cumpara Alcatel-Lucent pentru 15,6 miliarde de euro

Practic, acestea sunt niste sarcini normale pe care le efectueaza in mod obisnuit utilizatorii pe smartphone-urile lor.

Daca vroiai un test de viteza “real world”, atunci acesta este perfect. Dupa cum se pare, Samsung Galaxy S6 este intr-adevar un smartphone care spulbera tot ce intalneste in cale.

Acesta a iesit primul in majoritatea testelor de viteza, dupa cum a aflat Tom’s Guide. Smartphone-ul s-a descurcat cel mai prost in testul 3Dmark Ice Storm Unlimited.

CITESTE SI:  Sony recunoaste ca Xperia Z4 si Xperia Z3+ au probleme cu supraincalzirea

In acest test de viteza, Samsung Galaxy S6 a iesit pe locul al treilea, dupa HTC One M9 si Nexus 6, dar in general smartphone-ul coreean a iesit pe primul loc in majoritatea probelor.

Dupa Samsung Galaxy S6, locul al doilea i-a revenit lui LG G4, care a fost urmat de iPhone 6, HTC One M9, Nexus 6 si ASUS Zenfone 2.

Facebook