fbpx
Samsung Galaxy S6 Edge+ a luat foc in timp ce era la incarcat

Samsung Galaxy S6 Edge+ a luat foc in timp ce era la incarcat

Am vazut un numar de telefoane care au luat foc de-a lungul anilor, iar lucrul care era de obicei cauza a fost utilizarea unui incarcator tert de catre utilizator.

Dar povestea ultimului telefon care a luat foc la incarcat este un pic diferita. Un smartphone Samsung Galaxy S6 Edge+ a luat foc in timp ce statea chiar pe patul utilizatorului, nefiind acoperit de perne sau de cearsaf.

Nu in fiecare zi citesti despre telefoane care iau foc sau care explodeaza, dar frecventa acestor lucruri este destul de tulburatoare si putem doar sa ne intrebam cand ni se va intampla si noua.

CITESTE SI:  Galaxy S6 Edge Plus, versiunea mai mare a Galaxy S6 Edge, s-ar putea lansa in urmatoarele saptamani

Acestea fiind spuse, se pare ca exista noi raportari ale unui telefon care a luat foc, iar de aceasta data dispozitivul despre care este vorba este Samsung Galaxy S6 Edge+.

Potrivit rapoartelor, se pare ca nimic neobisnuit nu s-a intamplat. Samsung Galaxy S6 Edge+ era pe pat si nu a fost acoperit de cearsaf sau de o perna, asa ca supraincalzirea nu parea sa fie o posibilitate.

CITESTE SI:  Un barbat sustine ca telefonul sau iPhone 6 Plus a luat foc in timp ce se afla la incarcat

Persoana al carei telefon Samsung Galaxy S6 Edge+ a luat foc a spus ca a auzit un sunet de sfarait urmat de mirosul unui fum dezgustator, inainte de a lua foc.

Singurul lucru neobisnuit a fost faptul ca persoana respectiva folosea un incarcator de Samsung Galaxy S3 pentru a incarca dispozitivul, in loc sa foloseasca incarcatorul care a venit cu telefonul.

CITESTE SI:  In ce imprejurari a luat foc masina Tesla Model S in Hong Kong

Cu toate acestea, potrivit Centrului de Reparatii din Pembroke Pines, Florida, acestia sustin ca este putin probabil ca incarcatorul lui Samsung Galaxy S3 este de vina.

In schimb, se pare ca acestia spun ca motivul acestui incident ar putea fi o problema a bateriei sau o defectiune a telefonului Samsung Galaxy S6 Edge+ care ar fi putut fi cauzata de utilizator.