Samsung Galaxy S10 ar putea integra un senzor de amprente integrat in display dezvoltat intern

Samsung Galaxy S10 ar putea integra un senzor de amprente integrat in display dezvoltat intern

Exista deja o serie de speculatii despre caracteristicile lui Galaxy S10, dat fiind faptul ca este modelul de a 10-a aniversare a gamei de smartphone-uri de varf Galaxy S a Samsung.

Se asteapta ca compania va lansa un smartphone revolutionar anul viitor. Una dintre noile caracteristici ale lui Samsung Galaxy S10 se spune ca va fi un senzor de amprente integrat in display.

Avand in vedere ca din ce in ce mai multe companii trec la displayurile full-screen, asta inseamna ca au fost eliminate functii precum butoanele fizice si tastele soft, iar acest lucru la randul lui inseamna ca trebuie sa se gaseasca un loc nou pentru functii de securitate precum senzorul de amprente.

CITESTE SI:  Universitatea Ashland din Ohio va oferi burse pentru jocul Fortnite

Cele mai multe companii au inceput sa-l puna in partea din spate a smartphone-urilor, dar un senzor de amprente integrat in display este o solutie mai eleganta.

Cu toate acestea, multe companii nu ofera smartphone-uri cu senzori de amprente integrati in display acum, cu exceptia Vivo, dar exista o sansa ca Samsung Galaxy S10 va adopta aceasta caracteristica.

Intr-o stire din Coreea de Sud de ChosunBiz, aflam ca zvonurile spun ca Samsung isi dezvolta propriul senzor de amprente integrat in display care este realizat de Samsung SDI, iar acesta ar putea sa debuteze cu Galaxy S10.

Anterior, au circulat zvonuri conform carora Samsung a lucrat impreuna cu Synaptics pentru a dezvolta un astfel de senzor de amprente integrat in display pentru a fi utilizat pe Galaxy S8, dar se pare ca n-au reusit la timp.

CITESTE SI:  Procesul nesfarsit pentru incalcarea brevetelor dintre Apple si Samsung se va solutiona in curand

Samsung a abordat, de asemenea, subiectul la inceputul acestui an la MWC 2018, unde a explicat ca compania doreste sa-si perfectioneze tehnologia de senzori de amprente integrati in display inainte de a o lansa intr-un produs comercial.

Daca e sa credem zvonurile, se pare ca nici macar Galaxy Note 9 s-ar putea sa nu integreze tehnologia, ceea ce inseamna ca, daca doriti un senzor de amprente integrat in display, va trebui sa asteptati pana in 2019 cand probabil Samsung Galaxy S10 va debuta cu aceasta tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *