fbpx

Samsung Galaxy S10 ar putea avea incredibil de mult RAM

Samsung Galaxy S10 ar putea avea incredibil de mult RAM

Luna trecuta, am auzit un zvon conform caruia smartphone-ul Samsung Galaxy S10 ar putea avea o cantitate foarte mare de RAM, dar zvonul a fost combatut rapid. Cu toate acestea, o noua stire de GF Securities afirma ca una dintre variantele lui Samsung Galaxy S10 va avea 12GB de RAM si un spatiu de stocare de 1TB. Probabil aceste specificatii corespund cu modelul 5G care va sosi cu un ecran mare de 6,7 inci.

Recent, s-a spus ca Samsung ar putea oferi patru variante diferite ale smartphone-ului, atunci cand urmatorul sau smartphone de varf va fi lansat in 2019.

CITESTE SI:  Samsung anunta discret procesorul lui Galaxy S9

Am auzit deja despre trei variante separate si se crede ca cel de-al patrulea va fi cel mai cel. Unii analisti ofera predictii uimitoare despre acel model superior.

Stirile anterioare spuneau ca acest model al lui Samsung Galaxy S10 va avea un ecran urias de 6,7 inci si 6 camere, patru in spate si doua in fata. De asemenea, se spunea ca va avea suport pentru 5G.

CITESTE SI:  VIDEO: Stabilizarea imaginii a lui Samsung Galaxy Note 8 invinge restul smartphone-urilor

Analistii de la GF Securities sunt de parere ca acest model al lui Samsung Galaxy S10 va avea, atentie, 12GB de RAM. De asemenea, s-a vorbit despre un spatiu de stocare de 1TB.

Nu este clar daca acestia se refera la spatiu de stocare intern (nativ) de 1TB, sau la spatiu de stocare intern de 512GB impreuna cu un card microSD de 512GB. In cazul lui Note 9 este valabila cea de-a doua varianta. 12GB de RAM pe acest smartphone este ceva incredibil.

CITESTE SI:  Uimitor! Cu cat sunt mai rapide noile iMac-uri fata de cele anterioare

Daca aceasta stire se dovedeste a fi adevarata, Samsung Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone cu 12GB de RAM. Unii producatori au creat smartphone-uri cu 10GB de RAM, dar acestea inca nu au ajuns pe piata.

Tratati informatiile despre Galaxy S10 ca zvonuri pana ce apar mai multe informatii despre RAM-ul si spatiul de stocare ale urmatorului smartphone de varf al Samsung.