Samsung Galaxy Note 8 s-ar putea lansa in septembrie la un pret incredibil de mare

Samsung Galaxy Note 8 s-ar putea lansa in septembrie la un pret incredibil de mare

Este aproape sfarsitul lunii iunie, iar asta inseamna ca zvonurile pentru dispozitivele de toamna incep sa apara. Desi mare parte din lume se intreaba ce va dezvalui Apple cu viitorul sau dispozitiv iPhone, noi, fanii Android, asteptam cu nerabdare sa vedem cu ce caracteristici va veni cel mai nou smartphone de varf al Samsung, Galaxy Note 8.

Prima data raportat de Evan Blass, se pare ca smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8 si-ar putea face aparitia in rafturile magazinelor la un pret surprinzator de mare de 1000 de euro, sau aproximativ de 1119 de dolari.

Blass spune ca compania este pregatita sa lanseze smartphone-ul Galaxy Note 8 aproape de sfarsitul lunii septembrie si ca va arata foarte similar cu Samsung Galaxy S8, dar ca va veni cu alte componente si ca va fi o versiune actualizata.

CITESTE SI:  Cum ar fi creat Samsung un ecran OLED indestructibil

Se spune ca smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8, care ar putea avea un pret de 1000 de euro, va veni intr-o dimensiune de 6,3 inch, un pic mai mare decat ce a smartphone-ului Samsung Galaxy S8 Plus. Acesta va integra acelasi display infinity edge-to-edge si va continua sa foloseasca aceleasi cipuri Exynos si Qualcomm care pot fi gasite si in dispozitivele recente.

Pentru a diferentia smartphone-ul Galaxy Note 8 cu pret de 1000 de euro de gama S, se spune ca Samsung va include 6GB de RAM, un sistem de camera duala cu stabilizare optica a imaginii si un stylus S-Pen. Blass spune ca Samsung va folosi o baterie de 3300mAh mai mica fata de cea de 3500mAh de anul trecut, probabil pentru a pastra siguranta o prioritate de top intr-un corp atat de subtire.

CITESTE SI:  Care iPhone-uri vor veni cu sistem Face ID imbunatatit

Desi nu suntem siguri exact cum va afecta acest lucru autonomia bateriei, suntem siguri ca Samsung a efectuat anumite optimizari pentru a se asigura ca smartphone-ul Galaxy Note 8 cu pret de 1000 de euro are o autonomie respectabila.

Se spune ca S-Pen are mai multe functionalitati decat modelul de anul trecut, iar multitasking-ul cu impartirea ecranului a fost imbunatatit foarte mult. Blass spune ca utilizatorii vor avea abilitatea pe smartphone-ul cu pret de 1000 de euro de a scrie notite in orice moment datorita displayului care este tot timpul deschis cu care compania se mandreste de ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *