fbpx

Samsung Galaxy Note 7 revine

Samsung Galaxy Note 7 revine

Samsung are milioane de smartphone-uri Galaxy Note 7 care stau in depozite, avand in vedere ca a trebuit sa retraga unitatile pe care le-a livrat dupa ce a decis sa renunte la acest smartphone Galaxy Note 7 in primele saptamani dupa lansare din cauza unor probleme la baterie.

Compania a aflat in sfarsit cauza care a dus la aprinderea smartphone-ului aparent fara niciun motiv. Acum compania a confirmat ca Galaxy Note 7 va reveni in forma unui smartphone reconditionat.

Nu este ca si cum nu am mai auzit despre asta pana acum. Au circulat zvonuri cum ca Samsung ar putea vinde unitatile reconditionate ale lui Galaxy Note 7 pe anumite piete de pe glob.

CITESTE SI:  Se lucreaza la o baterie care ofera smartwatch-urilor o autonomie incredibila

Samsung practic a venit cu trei reguli pentru a se asigura ca unitatile lui Galaxy Note 7 sunt procesate si reciclate intr-o maniera care este prietenoasa cu mediul. “In primul rand, dispozitivele ar trebui sa fie considerate ca fiind niste smartphone-uri reconditionate sau smartphone-uri de inchiriat atunci cand este cazul”, spune compania.

CITESTE SI:  Qualcomm Snapdragon 820 nu va avea probleme cu supraincalzirea, potrivit unui cercetator

Samsung are de asemenea de gand sa detaseze componenele recuperabile pentru refolosire si va folosi procese precum extragerea metalelor intr-o maniera prietenoasa cu mediul inconjurator.

Cat despre smartphone-urile Galaxy Note 7 reconditionate sau de inchiriat, aplicabilitatea va depinde de consultarile companiei Samsung cu autoritatile reglementatoare si cu furnizorii de servicii mobile si se ia de asemenea in considerare cererea locala.

Acesta este motivul pentru care inca nu s-au confirmat date de lansare si piete pentru Galaxy Note 7 reconditionat. Acelor unitati care nu sunt reconditionate le vor fi detasate componente precum semiconductorii si modulele pentru camera de catre companiile care sunt specializate in aceste servicii.

CITESTE SI:  Steve Kondik ne linisteste spunand ca CyanogenMod nu pleaca nicaieri

Acele componente vor fi mai tarziu folosite in scopuri de testare a mostrelor de productie. Samsung va extrage mai apoi metale pretioase din smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 precum nichelul, aurul, cuprul si argintul bazandu-se pe companii prietenoase cu mediul si care sunt specializate in aceste procese pentru a termina reciclarea componentelor.