fbpx
Samsung Coreea confirma pretul smartphone-ului Galaxy S8+ cu 6GB de RAM

Samsung Coreea confirma pretul lui Galaxy S8+ cu 6GB de RAM

Samsung Coreea a publicat varianta cu 6GB de RAM a lui Galaxy S8+ pe site-ul lor ieri, iar acum a dezvaluit pretul si disponibilitatea acestui smartphone.

Recent, Samsung Coreea a confirmat in mare existenta smartphone-ului Samsung Galaxy S8+ cu 6GB de RAM. Cu toate acestea, pentru cei care sunt curiosi ce pret are acest telefon, Samsung Korea a dezvaluit acele detalii (via SamMobile) si, la fel cum am aflat din zvonurile anterioare, telefonul nu va fi ieftin.

CITESTE SI:  Cum va readuce Apple limitarea performantei procesorului pe iPhone-urile mai noi

Intr-o postare anterioara, s-a zvonit ca varianta cu 6GB de RAM a lui Galaxy S8+ ar putea costa 1000 de dolari. Potrivit anuntului Samsung Coreea, acel zvon este adevarat pentru ca pretul smartphone-ului a fost dezvaluit ca fiind de 1.155.000 de woni coreeni care sunt echivalentul a 1032 de dolari, dar asta numai daca il cumperi la abonament.

Fara abonament, pretul lui Galaxy S8+ cu 6GB de RAM a fost dezvaluit ca fiind de 1.270.000 de woni care sunt echivalentul a 1135 de dolari. Dupa cum se pare, Galaxy S8+ are un pret de 850 de dolari care un pic mai mare decat cel cu care eram obisnuiti, dar aceste preturi sunt cu cateva sute de dolari mai mari.

CITESTE SI:  Companiei Apple i s-a ordonat sa inceteze sa mai vanda smartphone-urile iPhone 6 in Beijing

Nu suntem siguri cine ar putea avea nevoie de atat de mult RAM in Samsung Galaxy S8+, dar presupunem ca optiunea este acolo pentru clientii care sunt dispusi sa plateasca un astfel de pret.

CITESTE SI:  Cum poti vedea cat timp petreci pe Facebook pe zi

Pana acum, varianta cu 6GB de RAM si 128GB spatiu de stocare a fost confirmata pentru Coreea de Sud, dar se asteapta de asemenea ca va ajunge si in China. Nu s-a spus daca Samsung va lansa versiunea cu 6GB de RAM a lui Galaxy S8+ in alte piete de pe glob, dar vom fi cu ochii pe acest smartphone pentru a va spune.