fbpx

Samsung cocheteaza cu ideea butoanelor invizibile

Samsung cocheteaza cu ideea butoanelor invizibile

Un patent recent al Samsung aprobat de USPTO implica niste butoane virtuale aproape invizibile. Acestea sunt zone active situate aproape de marginea touchscreenului.

Acesti asa-numiti “senzori” Samsung se pare ca pot fi legati la diferite functii, asa ca imaginati-va un buton invizibil Back care se afla tot timpul pe marginea telefonului, fara ca acesta sa necesite spatiu fizic sub ecran.
Cand vine vorba despre patente, companiilor le-ar placea sa aiba cat de multe este posibil – la urma urmei, nu poti stii cat de utile se pot dovedi in viitor, luand in considerare ca inovatia mai multor companii va trebui sa le foloseasca pentru a pune in practica ideea ta.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 6s vs Nikon D750 intr-un test video 4K

Acestea fiind spuse, trebuie sa precizez ca la inceputul acestei luni a aparut o stire conform careia Samsung detine prima pozitie cand vine vorba despre inscrierile de patente pentru tehnologii purtatoare, dar trucul este sa faci in asa fel incat patentele sa devina un succes pe piata prin produse inovative si populare.

CITESTE SI:  Huawei P8 Lite incaseaza doua gloante pentru proprietarul sau

Samsung tocmai a incris un nou patent, iar acesta este pentru butoane virtuale aproape invizibile. Da, acest patent a fost inscris de Samsung si aprobat recent de USPTO, iar butoanele virtuale aproape invizibile se intampla sa fie niste zone active aflate aproape de marginea displayului.

Acestea vor putea, de exemplu, sa lanseze camera. Presupun ca aceste butoane invizibile Samsung pot fi numite si senzori, iar din fericire acestea nu sunt restrictionate la doar o singura functie, avand in vedere ca poti lega aceste butoane invizibile de tot felul de alte functii.

CITESTE SI:  Specificatiile lui ZTE Axon 20 5G, primul smartphone cu camera sub ecran

Ramane de vazut cand vor deveni aceste butoane invizible realitate si cum vor fi implementate in viitoarele dispozitive ale Samsung, dar sa speram ca acea zi va veni curand.

Sursa: patentlyapple.com