fbpx
Samsung ar putea adauga o caracteristica sociala la serviciul Samsung Pay

Samsung ar putea adauga o caracteristica sociala la Samsung Pay

Compania sud-coreeana a construit o caracteristica pentru Samsung Pay care permite utilizatorilor sa vizualizeze o lista a tuturor tranzactiilor anterioare si sa le impartaseasca pe diferite retele sociale, inclusiv Facebook si Twitter, potrivit unui brevet de inventie reperat in baza de date a KIPRIS.

Ti-ar placea ca prietenii si urmaritorii tai de pe social media sa afle ce ai cumparat astazi folosind serviciul de plati al companiei? Daca ti-ai dorit vreodata aceasta abilitate, se pare ca compania va va permite acest lucru in curand.

CITESTE SI:  Huawei ar putea fi cel de-al treilea cel mai mare producator de smartphone-uri

Un nou brevet dezvaluie ca compania produce o caracteristica sociala pentru Samsung Pay. Aceasta va permite utilizatorilor sa partajeze online tranzactiile Samsung Pay. Caracteristica a fost brevetata in Coreea de Sud si se numeste Samsung Pay Story.

Va permite utilizatorilor sa vada o lista a tuturor tranzactiilor anterioare. Este destul de buna, dar aplicatia va merge un pas mai departe si va permite utilizatorilor sa-si impartaseasca tranzactiile anterioare pe retele sociale precum Facebook.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul smartphone Samsung cu 4 camere in partea din spate

Caracteristica a fost descrisa ca fiind “un sistem de impartasire a experientelor de cumparare”. Aceasta va fi foarte buna in a raspandi serviciul de plati mobile Samsung Pay pe social media.

Compania a lansat rapid caracteristica sociala pe tot globul si cu siguranta doreste ca utilizatorii sa-si aduca prietenii si familia pe platforma. Utilizatorii vor avea optiunea de a limita informatiile pe care le impartasesc acestia despre achizitia lor.

CITESTE SI:  Ce asistent virtual lanseaza Bank of America

Astfel, cei care nu doresc sa precizeze pretul unui obiect, pot sa-si impartaseasca achizitia fara a mentiona suma tranzactiei. Nu este clar in acest moment cand va fi lansata caracteristica Samsung Pay Story pentru platforma.