S-a descoperit ca trackerul pentru masurarea batailor inimii al lui Apple Watch este cel mai precis

S-a descoperit ca trackerul pentru masurarea batailor inimii al lui Apple Watch este cel mai precis

Intr-un nou studiu in care s-a comparat acuratetea a sapte trackere de fitness diferite, s-a descoperit ca Apple Watch are cea mai mica rata de eroare cand vine vorba despre masurarea batailor inimii, depasind Basis Peak, Fitbit Surge, Microsoft Band, MIO Alpha 2, PulseOn si Samsung Gear S2.

Exista o multime de dispozitive purtabile in acest moment care vin cu trackere incorporate pentru monitorizarea batailor inimii, dar doar pentru ca exista un tracker asta nu inseamna ca toate sunt la fel.

Nu toate trackerele pentru bataile inimii au fost construite in mod egal, iar daca esti in cautarea unui tracker fitness sau a unui nou smartwatch, atunci poate ca Apple Watch ar putea merita sa fie luat in considerare.

CITESTE SI:  Apple Maps este folosit mai mult decat Google Maps pe iPhone-uri

Asta potrivit unui studiu recent, efectuat de Universitatea Stanford, in care s-a descoperit ca trackerul pentru bataile inimii al lui Apple Watch este cel mai precis dintre toate trackerele fitness care au fost testate.

Printre acestea se numara dispozitive purtabile precum Samsung Gear S2, MIO Alpha 2, Microsoft Band, Fitbit Surge si asa mai departe. Potrivit descoperirilor lor, Apple Watch a reusit sa se situeze in fruntea competitiei cu o rata de eroare medie de 2%, in timp ce Samsung Gear S2 a fost cel mai putin precis dintre toate cu o rata medie de eroare de 6,8%.

CITESTE SI:  Instagram va rezolva bug-ul care sterge conturile

Cu toate acestea, Apple Watch este departe de a fi perfect pentru ca cercetatorii au descoperit ca, in ceea ce priveste tracking-ul caloriilor, Apple Watch nu sta prea grozav.

A avut o rata de eroare de aproape 40%, ceea ce pare destul de rau. Asta spre deosebire de Fitbit Surge caruia i-a revenit primul loc cu o rata de eroare de 27%. Asadar, nu folosi Apple Watch daca incerci sa-ti monitorizezi caloriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *