S-a descoperit ca smartphone-urile Sony Xperia sunt cele mai stabile

S-a descoperit ca smartphone-urile Sony Xperia sunt cele mai stabile

Un raport de compania Apteligent a evidentiat ca smartphone-urile Sony Xperia au cea mai scazuta frecventa de crash din ecosistemul Android si ca sunt cele mai stabile. Apteligent a avut in vedere numai aplicatii care au peste o jumatate de milion de descarcari zilnice. Cele mai multe dintre acele aplicatii sunt bine optimizate, asa ca au cea mai scazuta frecventa de crash si sunt cele mai stabile.

Un raport de Apteligent a evidentiat ca smartphone-urile Xperia ale Sony au cea mai redusa rata de crash din ecosistemul Android.

CITESTE SI:  Samsung are cel mai mare SSD din lume (30TB) si il produce acum in masa

Cand vine vorba despre smartphone-urile Android, nu este niciun secret ca companii precum Samsung se afla la conducere.

Apoi, avem smartphone-uri LG, HTC, Motorola, Sony si asa mai departe. Asadar, intrebarea este, avand toate aceste branduri, pe care ar trebui sa-l alegem?

Exista un numar de factori care contribuie la luarea acestei decizii, evident. Cu toate acestea, daca iti doresti stabilitate per ansamblu pe smartphone, gama de smartphone-uri Xperia a Sony te-ar putea interesa.

Potrivit Apteligent (via Xperia Blog), acestia sustin ca aceste smartphone-uri Sony sunt cele mai stabile telefoane Android.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul tau Android Wear poate acum traduce intregi conversatii

Acestia au descoperit ca aplicatiile care ruleaza pe aceste telefoane Sony Xperia sunt mai putin predispuse sa dea crash decat alte branduri.

Ca sa fim mai precisi, telefoanele Sony Xperia au avut o medie de crash de 0,08%, adica sunt foarte stabile. Asta spre deosebire de Motorola care are o rata medie de crash de 0,09%, HTC pe locul al treilea cu 0,1%, Samsung si LG se afla la egalitate cu 0,11% fiecare, iar ZTE pe a 5-a pozitie cu 0,28%.

CITESTE SI:  Oppo F3 Plus este oficial, integreaza camere frontale dual

Aceste cifre semnifica faptul ca crash-urile in sine sunt relativ rare, dar acestea evidentiaza stabilitatea per ansamblu a gamei Xperia.

Desigur, experienta fiecaruia va fi diferita si depinde de asemenea de cum folosesti telefonul, dar daca stabilitatea telefonului este unul dintre factorii pe care ii iei in considerare atunci cand decizi daca ar trebui sa-ti cumperi un nou telefon, atunci poate smartphone-urile Xperia ale Sony ar putea merita sa fie luate in considerare, pentru ca sunt stabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *