S-a descoperit ca LG este cel mai bun producator la oferirea de update-uri de securitate

S-a descoperit ca LG este cel mai bun producator la oferirea de update-uri de securitate

In lumina recentelor vulnerabilitati Stagefright ale Android, o stire precizeaza ca, dintre toti producatorii, LG este cel mai bun la a oferi update-uri de securitate pentru dispozitivele sale.

Cand vine vorba despre alegerea unui brand de smartphone-uri, exista multe lucruri de luat in considerare.

Desigur, cele evidente ar fi lucruri precum pretul, specificatiile hardware, caracteristicile si designul.

Cu toate acestea, exista de asemenea si alte lucruri de luat in considerare, cum ar fi ecosistemul sau numarul de telefoane care ajung in service.

CITESTE SI:  Televizoarele inteligente Samsung si Roku sunt vulnerabile la hacking

Ceea ce inseamna este ca, odata ce cumperi telefonul, te poti baza pe companie ca va avea grija ca smartphone-ul tau sa fie actualizat in viitorul apropiat?

Recent, cercetatorii de la Universitatea Cambridge au publicat un studiu care practic ofera scoruri producatorilor de telefoane dupa cat de des lanseaza acestia update-uri de securitate pentru telefoanele lor.

Se pare ca, daca vrei un producator Android de incredere, LG va fi cea la care trebuie sa apelezi. Producatorul LG a obtinut un scor pentru update-uri de securitate de 4,0 si este urmat de Motorola cu un scor de 3,1, producatorul Samsung cu un scor pentru update-uri de securitate si 2,7, Sony cu 2,5 si producatorul HTC cu un scor tot de 2,5.

CITESTE SI:  Toyota isi va electrifica toate masinile pana in 2025

Telefoanele Nexus ale Google, pe de alta parte, au obtinut scoruri destul de mari, de 5,2, dar dispozitivele Nexus isi primesc update-urile de securitate direct de la sursa, asa ca acest lucru este de asteptat.

CITESTE SI:  Ce moneda virtuala a lansat LINE si de ce

Nici scorul producatorului HTC de 2,5 nu este surprinzator, mai ales daca iei in considerare faptul ca, saptamana trecuta, compania a declarat ca nu pot promite update-uri de securitate lunare lunare ale dispozitivelor pentru ca nu ar fi realistic.

Asadar, daca vrei un brand de smartphone-uri pe care te poti baza ca te va mentine mereu actualizat, potrivit acestei cercetari, se pare ca LG ar fi producatorul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *