fbpx
S-ar putea ca Microsoft a oferit indicii despre dispozitivul Andromeda

S-ar putea ca Microsoft a oferit indicii despre dispozitivul Andromeda

Un document intern Microsoft aparut neoficial in online indica faptul ca proiectul Andromeda are intr-adevar legatura cu un dispozitiv Microsoft Surface care poate fi tinut in buzunar si care va fi nou si inovator.

Acum cateva zile in urma, Panos Panay, director de produse al Microsoft, a postat o imagine pe Twitter. Era una destul de normala, o jumatate din imagine reprezentand o caricatura de-a lui Panos Panay, in timp ce cealalta prezenta o fotografie de grup.

Cu toate acestea, se pare ca tweet-ul a dus la unele speculatii ca ar putea fi mai mult decat pare. Poate stiti ca saptamana trecuta a aparut o informatie neoficiala care parea sa confirme zvonurile ca Microsoft are un nou dispozitiv Surface pe teava cu numele de cod “Andromeda”.

CITESTE SI:  Cat de similar e iPhone SE din 2020 cu iPhone 8 din 2017

Au existat chiar si niste imagini bazate pe cum se crede ca ar putea arata prototipul Andromeda si se pare ca este un dispozitiv Microsoft care poate fi pliat si care integreaza de asemenea doua ecrane, oarecum similar cu imaginea pe care Panos Panay a postat-o pe Twitter.

Se pare ca exista prea multe coincidente ca sa fie doar un tweet nevinovat, plus ca pomenirea de LG Display a dus la speculatia ca aceasta companie ar putea fi una care va oferi displayuri pentru presupusul dispozitiv Andromeda al Microsoft.

CITESTE SI:  Opinie despre serialul sud-coreean The Innocent Man (2012)

In prezent, nu se cunosc prea multe despre Andromeda, cu exceptia faptului ca acesta va fi un dispozitiv Microsoft pliabil care este suficient de mic pentru a fi introdus in buzunar, ceea ce i-a determinat pe unii sa creada ca Andromeda ar putea fi un smartphone.

CITESTE SI:  VIDEO: Microsoft Surface Laptop 2 e oficial - ce autonomie impresionanta are

Cu toate acestea, conform stirii precedente, s-a indicat ca nu exista nicio garantie ca Andromeda al Microsoft va iesi din faza de prototip si ca va deveni un produs disponibil comercial, asa ca nu mai este nevoie sa spunem ca cel mai bine ar fi sa tratati aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment.