fbpx

S-a confirmat ca John Cena va juca in viitorul film Duke Nukem

S-a confirmat ca John Cena va juca in viitorul film Duke Nukem

Odata cu lansarea recenta a Tomb Raider, genul filmelor adaptat dupa jocuri video a trecut in mare pas inainte. Daca are noroc, genul va continua sa creasca odata cu debutul viitorului film Duke Nukem.

Adaptarea seriei shooter i-a entuziasmat pe multi gameri nostalgici care spera sa vada farmecul lui Duke Nukem intr-un film, iar CinemaBlend a avut sansa de a intreba producatorii Andrew Form si Brad Fuller cateva lucruri in legatura cu filmul Duke Nukem.

Acum ceva timp, s-a spus ca un nou film “Duke Nukem” este in lucru si ca il va avea pe nimeni altul decat John Cena si trebuie sa recunoastem ca rolul i s-ar putea potrivi perfect.

CITESTE SI:  VIDEO: iMac Pro de 14.000 de dolari VS un iMac de varf - care e mai rapid

Pentru cei care se intreaba despre zvonuri, se pare ca acest lucru a fost confirmat de Andrew Form, unul dintre producatorii filmului Duke Nukem. Vorbind pentru CinemaBlend, Andrew Form a fost citat spunand, atunci cand a fost intrebat despre implicarea lui John Cena in film: “Da, la asta lucram acum. El este. Da. Nu avem inca un scenariu, acest lucru este confirmat in acest moment, dar daca el citeste scenariul si nu-i place, sunt sigur ca exista modalitati prin care il putem inlatura (n.r.: John Cena), dar pentru moment el e omul nostru”.

CITESTE SI:  Samsung a confirmat oficial ca produce cipuri pentru generarea monedei virtuale Bitcoin

Nu s-a spus inca niciun cuvant despre data la care pelicula cu John Cena va sosi si, in afara de faptul ca se bazeaza pe franciza Duke Nukem, nu este clar despre ce ar putea fi vorba in poveste.

Acest lucru pare sa indice ca am putea fi inca destul de departe de a afla exact ce va fi, desi se pare ca producatorii au in vedere Deadpool ca sursa de inspiratie pentru Duke Nukem.

CITESTE SI:  Politia din Chicago foloseste un soft predictiv pentru a combate crimele

Potrivit lui Andrew Form, “Lucram acum la Duke Nukem. Va fi vorba despre nuanta. E vorba despre nuanta. Cum abordezi acea nuanta in felul in care Deadpool a abordat nuanta? Cred ca trebuie sa procedam astfel si, daca nu obtinem nuanta, atunci nu vom produce filmul”.