fbpx

Rusia investigheaza fidget spinner-ele, pentru ca acestea ar zombifica tinerii

Rusia investigheaza fidget spinner-ele, pentru ca acestea ar zombifica tinerii

Vestul in general si Statele Unite in mod deosebit pun la cale tot felul de planuri diabolice anti-Rusia, daca este sa credem un canal de stiri controlat de Rusia. Tara lui Vladimir Putin ne spune sa fim atenti la asa numitul fidget spinner, o jucarie care se invarte si care a devenit o moda in Rusia si in Statele Unite printre tineri.

Fidget spinner-ele au luat lumea prin surprindere recent, mai ales pe tineri. Aceasta inventie creata din rulmenti cu bile este promovata ca fiind unealta perfecta pe care sa o folosesti daca te simti agitat, iar daca o folosesti devii mai linistit. La suprafata, aceste fidget spinnere sunt niste produse inofensive pe care tinerii le vor uita in cele din urma odata ce noutatea dispare.

CITESTE SI:  Cum a reusit TikTok sa nu se supuna interdictiei din SUA nici pana acum

Cu toate acestea, Rusia nu este de aceeasi parere. Oficialii de acolo cred ca aceste obiecte ii transforma pe tineri in niste “zombi”. Nu e de mirare ca lanseaza o investigatie.

CITESTE SI:  De ce Zoom dezactiveaza temporar integrarea platformei Giphy

Canalul de stiri Russia-24 detinut de Rusia indica faptul ca obiectele de acest gen sunt practic folosite de partidele de opozitie din tara pentru a zombifica tinerii si pentru a strange bani pentru activitatile lor prin vanzarea acestor obiecte.

Secvente video din aer din Rusia arata cum fidget spinner-ele sunt distribuite la o adunare pentru liderul opozitiei, Alexei Navalny. O alta stire de acelasi canal indica faptul ca fidget spinner-ele sunt niste “obiecte de zombificare” a tinerilor si o forma de “hipnoza”.

CITESTE SI:  Ce tara testeaza laser care poate distruge aeronave in zbor

Rospotrebnadzor, agentia pentru protectia consumatorilor a tarii, a demarat actiunile in urma acestor stiri. Aceasta lanseaza o investigatie asupra fidget spinner-elor pentru a “studia efectele pe care fidget spinner-ele le au asupra tinerilor, inclusiv impactul negativ posibil”. Cine stie, poate vor interzice aceste obiecte in Rusia pentru motivul de zombificare a oamenilor.