fbpx

Rusia investigheaza fidget spinner-ele, pentru ca acestea ar zombifica tinerii

Rusia investigheaza fidget spinner-ele, pentru ca acestea ar zombifica tinerii

Vestul in general si Statele Unite in mod deosebit pun la cale tot felul de planuri diabolice anti-Rusia, daca este sa credem un canal de stiri controlat de Rusia. Tara lui Vladimir Putin ne spune sa fim atenti la asa numitul fidget spinner, o jucarie care se invarte si care a devenit o moda in Rusia si in Statele Unite printre tineri.

Fidget spinner-ele au luat lumea prin surprindere recent, mai ales pe tineri. Aceasta inventie creata din rulmenti cu bile este promovata ca fiind unealta perfecta pe care sa o folosesti daca te simti agitat, iar daca o folosesti devii mai linistit. La suprafata, aceste fidget spinnere sunt niste produse inofensive pe care tinerii le vor uita in cele din urma odata ce noutatea dispare.

CITESTE SI:  De ce o femeie din Rusia are o piatra funerara iPhone de 1,5 metri

Cu toate acestea, Rusia nu este de aceeasi parere. Oficialii de acolo cred ca aceste obiecte ii transforma pe tineri in niste “zombi”. Nu e de mirare ca lanseaza o investigatie.

CITESTE SI:  Ce ar putea deveni ilegal in orasul New York

Canalul de stiri Russia-24 detinut de Rusia indica faptul ca obiectele de acest gen sunt practic folosite de partidele de opozitie din tara pentru a zombifica tinerii si pentru a strange bani pentru activitatile lor prin vanzarea acestor obiecte.

Secvente video din aer din Rusia arata cum fidget spinner-ele sunt distribuite la o adunare pentru liderul opozitiei, Alexei Navalny. O alta stire de acelasi canal indica faptul ca fidget spinner-ele sunt niste “obiecte de zombificare” a tinerilor si o forma de “hipnoza”.

CITESTE SI:  Cum e telefonul fix Motorola AX cu asistentul virtual Alexa

Rospotrebnadzor, agentia pentru protectia consumatorilor a tarii, a demarat actiunile in urma acestor stiri. Aceasta lanseaza o investigatie asupra fidget spinner-elor pentru a “studia efectele pe care fidget spinner-ele le au asupra tinerilor, inclusiv impactul negativ posibil”. Cine stie, poate vor interzice aceste obiecte in Rusia pentru motivul de zombificare a oamenilor.