fbpx
Robotul de 5 tone Kuratas in stil Iron Man poate fi cumparat pe Amazon Japan

VIDEO: Robotul de 5 tone Kuratas in stil Iron Man poate fi cumparat pe Amazon Japan

Daca esti un impatimit al jocurilor si filmelor cu roboti si visezi sa poti intra intr-un costum mecanic gigant si sa te simti un fel de super-erou, atunci iti poti realiza acest vis cu ajutorul Japoniei si a unui milion de dolari.

Kogoro Kurata, un designer din Tokio, Japonia, a creat ceva ce pare a fi primul prototip de costum Iron Man. Kuratas este un costum mecanic de 5 tone cu o inaltime de 4 metri si cu 4 picioare care poate fi manevrat de o persoana fie din interiorul costumului, fie folosind un smartphone.

Amazon vinde aproape orice. Cauti articole de imbracaminte? Verificat. Cauti niste filme? Verificat. Cauti niste show-uri TV produse de Amazon? Verificat. Cauti un robot Kuratas de un milion de dolari? Verificat. Stai putin! Ce? Da, este adevarat.

CITESTE SI:  Procesorul este de vina pentru vanzarile slabe ale lui HTC One M9

Daca ai un milion de dolari de spart, exista un robot Kuratas in stil Iron Man pe care il poti cumpara pe Amazon Japonia. Se pare ca Amazon Japonia vinde un robot pe care il poti purta.

Robotul in stil Iron Man se numeste Kuratas si probabil ca unii dintre voi il stiti si vi-l aduceti aminte de acum cativa ani. Kuratas este un dispozitiv urias pe care il puteti folosi pentru a trai pe viu diferite jocuri video, cum ar MechWarrior si Gundam.

CITESTE SI:  Cand ar putea lansa Apple un iPhone cu display pliabil, potrivit analistilor

Bineinteles, asta daca dispuneti de suficienti bani pentru a-l cumpara de pe Amazon. Kuratas vine echipat cu arme BB Gutling care pot trage de 6000 de ori pe minut.

Asadar, acest robot Kuratas este foarte tare, dar cu toate acestea, exista niste avertismente, potrivit Amazon. Pentru inceput, nu exista reduceri de pret pentru livrarea dispozitivului prin Amazon Prime.

De asemenea, se pare ca pentru un anume motiv, robotul Kuratas nu va veni cu niciun brat. Pe acestea va trebui sa le cumparati separat.

CITESTE SI:  Pokemon GO a cauzat haos in Tokio, a fost nevoie de interventia politiei

Totusi, daca esti de parere ca robotul Kuratas este unul pe care ti-ar placea sa-l ai, il poti comanda de pe website-ul Amazon Japonia. Pentru acest lucru va trebui sa maresti limitele cardului tau de credit.

Multe ciudatenii mai scot si japonezii astia si nu se feresc sa cheltuie sute de mii de dolari pentru ceva ce nu are o utilitate bine definita. Dar bine ca sunt in stare.