fbpx

Robotul-aspirator Dyson 360 Eye a fost lansat in Japonia

Robotul-aspirator Dyson 360 Eye a fost lansat in Japonia

Asteptarea lunga a clientilor pentru robotul aspirator “Dyson 360 Eye” al Dyson s-a incheiat acum, cel putin pentru cei care stau in Tokio si in alte cateva orase din Japonia.

Potrivit unei declaratii a companiei, clientii se pot astepta ca lansarea acestui nou dispozitiv in alte parti ale lumii sa aiba loc undeva in 2016.

Compania este foarte cunoscuta pentru dispozitivele sale destul de strasnice – ventilatoare fara elice, uscatoare de maini rapide si aspiratoare puternice, in general, si avand in vedere ca robotul aspirator Dyson 360 Eye a aparut anul trecut, am venit acum cu vesti cum ca acest robot tocmai a fost lansat in Japonia.

CITESTE SI:  De ce Uber nu-si poate lansa serviciul de ride-sharing in Japonia

Practic, daca se intampla sa aterizezi in magazinul Dyson din Tokio, pe langa alte magazine din Japonia, poti cumpara acest baiat rau.

De asemenea, compania a oferit mai multe informatii in legatura cu lansarea la scara mondiala, precizand ca Dyson 360 Eye se va lansa in numeroase parti ale lumii incepand cu anul viitor.

CITESTE SI:  Avionul solar Solar Impulse 2 a ramas la sol din cauza unei defectiuni

Pentru cei care traiesc in Japonia, robotul-aspirator Dyson Eye 360 va costa echivalentul a aproape 1200 de dolari, iar acest lucru il va catapulta in mod clar printre cele 10 cele mai scumpe aspiratoare-robot de pe piata.

Laudat pentru ca este un dispozitiv relativ rapid si care va fi, de asemenea, acompaniat de un cos de colectare de dimensiuni generoase, aspiratorul-robot Dyson 360 Eye este capabil sa verifice imprejurimile aflate in imediata sa apropiere si sa efectueze analize constante, astfel incat sa fie capabil sa termine curatenia cat mai curand posibil si in maniera cea mai eficienta pe care i-o dicteaza algoritmul sau.

CITESTE SI:  Pokemon GO a cauzat haos in Tokio, a fost nevoie de interventia politiei

Motorul digital din interior se poate roti de 78 000 de ori pe minut si se lauda ca genereaza cea mai mare putere de aspiratie dintre toate aspiratoarele-robot.

Sursa: thetimesgazette.com