fbpx

Rezolutia imensa la care cei din Japonia vor urmari Jocurile Olimpice din Tokio

Rezolutia imensa la care cei din Japonia vor urmari Jocurile Olimpice din Tokio

Jocurile Olimpice si Paralimpice din Tokio din 2020 sunt inca in planuri si vor avea loc in aceasta vara, iar canalul public de televiziune din Japonia lucreaza de ani de zile pentru a se asigura ca evenimentele din Tokio vor fi transmise la o rezolutie imensa.

Cei din Japonia trebuie sa stie ca emisiile la rezolutie 8K si cu canal de sunet 22.2 vor fi disponibile pentru ei, dar nu se stie daca cei din afara Japoniei se vor putea bucura de acest nivel de calitate daca vor sa urmareasca Jocurile Olimpice din Tokio.

CITESTE SI:  Ce companie e in varful pietei japoneze de PC-uri desktop

In ceea ce priveste evenimentele disponibile, organizatia NHK din Japonia spune ca va avea ceremoniile de deschidere si de inchidere a Jocurilor Olimpice transmise la 8K, inclusiv prima transmisie in direct la rezolutie 8K filmata din elicopter.

De asemenea, intrecerile sportive specifice din Tokio vor fi disponibile in 8K. Cateva saptamani mai tarziu, la sfarsitul lunii august, ceremoniile pentru Jocurile Paralimpice din Tokio, Japonia, vor fi transmise de asemenea la rezolutie 8K, pe langa evenimente precum rugby-ul in scaune cu rotile, inotul si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum estimeaza un site aglomerarea de turisti din Kyoto

Oriunde este disponibila vizualizarea Jocurilor Olimpice din Tokio la aceasta rezolutie, se pare ca vom primi un set similar de lucruri de vizionat. Unii au vazut o emisie la aceasta rezolutie de la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 – emisie transmisa prin Internet2 – si au spus ca a fost o experienta unica.

In 2016, NBC a transmis video 4K de la Rio, transmisie care a fost redusa de la captura 8K a NHK. Avand in vedere ca smart TV-urile 8K sunt disponibile in magazine si ca acum e disponibila o latime de banda mai generoasa a internetului, poate ca te vei putea bucura de Jocurile Olimpice si Paralimpice din Tokio, Japonia, din acest an chiar in propria locuinta. Ce crezi despre asta? Ti-ar placea sa urmaresti acele evenimente – desfasurate in Japonia – la acea rezolutie?