fbpx

Reteaua sociala care lucreaza la reactii similare celor Facebook

Reteaua sociala care lucreaza la reactii similare celor Facebook

Conform unei noi stiri, o anumita retea sociala lucreaza la implementarea pe propria platforma a reactiilor la postari. Aceasta idee e inspirata de la reteaua sociala Facebook.

O cercetatoare a descoperit acest lucru la respectiva platforma, dar dezvoltarea e inca incipienta pentru ca pictogramele nu au fost inca create.

Cu ceva timp in urma, reteaua sociala Facebook din Statele Unite a implementat reactiile. Acestea au permis utilizatorilor sa se exprime la postari fara a scrie vreun comentariu.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce companie lucreaza la un smartphone care isi schimba culoarea

Acum se pare ca si reteaua sociala Twitter din Statele Unite se gandeste sa implementeze reactii. Asta potrivit cercetatoarei Jane Manchun Wong. Conform cercetatoarei, compania Twitter din Statele Unite lucreaza la un sistem de reactii pentru tweet-uri.

Acum se pare ca dezvoltarea functiei se afla inca in stadiile incipiente, pentru ca Twitter inca nu a creat pictogramele. Dar conceptul exista.

CITESTE SI:  Studiu: Jucatorii Pokemon GO sunt mai prietenosi si pozitivi

In forma sa actuala, Twitter pare sa testezte cinci reactii diferite. Nu e clar daca vor aparea si altele intre timp, dar ne ofera o idee cu privire la produsul finit.

Reactiile sunt de fapt un sistem destul de eficient de exprimare a starilor, deoarece ne indica ce parere au oamenii despre o postare. De asemenea, permite utilizatorilor sa-si impartaseasca opiniile fara a scrie neaparat un comentariu, ceea ce e util daca preferi sa nu participi la polemici online.

CITESTE SI:  Google Chrome va eticheta negativ astfel de site-uri

Acestea fiind spuse, nu e clar cand va fi lansata aceasta caracteristica utilizatorilor Twitter. Ce parere ai despre aceasta stire? Crezi ca utilizatorii acestei retele sociale vor aprecia reactiile la postarile de pe Twitter? Esti genul care scrie in general comentarii sau care se exprima prin reactii pe Facebook?