fbpx
Reteaua sociala care iti va permite sa oferi Bitcoin unor utilizatori

Reteaua sociala care iti va permite sa oferi Bitcoin unor utilizatori

O anumita retea sociala iti va permite sa oferi unor utilizatori moneda virtuala Bitcoin, conform unui nou update beta care a inclus cod suplimentar.

In prezent, informatiile indica faptul ca acea retea sociala lucreaza la aceasta functie pentru varianta iOS a aplicatiei, dar e posibil ca va implementa functia si pentru varianta Android.

La inceputul acestui an, reteaua sociala Twitter a lansat o noua caracteristica care permite userilor sa ofere bani altor useri. Aceasta a fost o modalitate pentru ca utilizatorii sa-si exprime aprecierea pentru postarea unui user.

CITESTE SI:  De ce Google va incepe sa vanda propriile chei de securitate

De asemenea, a oferit utilizatorilor o modalitate de a-si monetiza contul de Twitter. Acum se pare ca compania Twitter din Statele Unite lanseaza o modalitate pentru ca userii sa ofere moneda virtuala Bitcoin.

Cand Twitter Tip Jar a fost lansat initial, platforma a permis folosirea Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal si Venmo. Cu toate acestea, conform celui mai recent update beta, exista cod care indica faptul ca reteaua sociala lucreaza la lansarea unei caracteristici care sa permita utilizatorilor sa ofere moneda virtuala Bitcoin.

CITESTE SI:  De ce California ar putea pune o taxa pe SMS-uri

Acest lucru nu e foarte surprinzator. In iulie, Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, i-a informat pe investitori ca moneda virtuala Bitcoin va fi importanta pentru companie si ca va implementa criptomoneda in Tip Jar.

Conform codului recent descoperit, acest lucru e deja in lucru. In acest moment, acest lucru e valabil doar pentru iOS beta, dar probabil va aparea si pe Android in viitor.

CITESTE SI:  De ce reclamele video autoplay s-ar putea sa nu fie implementate pe Facebook Messenger

Nu exista informatii precise cu privire la cand se va lansa functia pentru moneda virtuala Bitcoin, dar codul indica faptul ca compania din Statele Unite va oferi utilizatorilor un tutorial cu privire la cum sa ofere Bitcoin altor utilizatori ai retelei sociale Twitter.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca functia care-ti permite sa oferi moneda virtuala Bitcoin altor utilizatori de pe reteaua sociala Twitter va fi o functie utila?