fbpx
Reparatia lui iPhone X ar putea costa 549 de dolari

Reparatia lui iPhone X ar putea costa 549 de dolari

Una dintre deciziile pe care orice cumparator de smartphone Apple trebuie sa le ia este daca sa apeleze la garantia AppleCare+, sa se bazeze pe alte polite de asigurare sau sa plateasca pentru reparatie daca le strica.

Pentru oricine este tentat sa-si asume riscul, costurile nou dezvaluite ale Apple pentru reparatiile lui Apple iPhone X va pot determina sa va mai ganditi o data. Apple si-a actualizat pagina de costuri de reparatie pentru a arata ca o reparatie a displayului costa 279 de dolari si ca toate celelalte stricaciuni vor fi reparate la un cost de 549 de dolari.

CITESTE SI:  De ce analistii nu sunt impresionati de noile iPhone-uri din acest an ale Apple

Smartphone-ul iPhone X a fost disponibil pentru precomanda si a ajuns in mainile clientilor pe data de 3 noiembrie. Acum, daca ati precomandat smartphone-ul iPhone X sau aveti in vedere precomanda, iata ce ar trebui sa aveti in vedere: daca ar trebui sa cumparati sau nu garantie extinsa pentru iPhone X.

De ce, va intrebati? Asa cum s-a vazut pe 9to5Mac, se pare ca acest lucru este din cauza faptului ca stricarea lui Apple iPhone X in afara garantiei va va costa multi bani. Apple a actualizat recent pagina de costuri de reparare si, conform paginii, o reparatie numai a displayului va costa 279 de dolari (aproape un sfert din pretul lui iPhone X de 64GB de baza), in timp ce toate celelalte daune va vor costa 549 de dolari, ceea ce reprezinta mai mult de jumatate din pretul smartphone-ului.

CITESTE SI:  Cum sunt laptopurile Razer Blade Studio Edition pentru creatori, rivale pentru MacBook-uri

Acest lucru inseamna ca, daca va scapati telefonul, daca il udati, sau il deteriorati in orice fel si daca nu sunteti acoperit de un anumit tip de plan de asigurare, atunci pregatiti-va sa platiti pentru reparare.

CITESTE SI:  Oppo anunta un nou smartphone de buget - Oppo Joy 3

Acestea fiind spuse, trebuie remarcat faptul ca acest procent pare sa fie similar cu cel al costurilor de reparatie pentru celelalte smartphone-uri Apple. De exemplu, iPhone 8 de 64GB costa 699 de dolari, iar reparatiile vor costa 349 de dolari.