fbpx

Regizorul Steven Soderbergh ia in considerare turnarea exclusiv cu iPhone-ul

Regizorul Steven Soderbergh ia in considerare turnarea exclusiv cu iPhone-ul

Acum un an, regizorul Steven Soderbergh a pus capat filmarilor pentru “Logan Lucky” regizat de el, dar nu a aparut public timp de patru ani in care s-a retras din produs filme. Acum, cu doua sezoane ale “The Knick” in spatele lui, regizorul Steven Soderbergh s-a intors cu noi aspiratii pentru turnarea filmelor.

Camerele noastre de smartphone-uri au evoluat si sunt extrem de capabile sa captureze fotografii si clipuri video despre care altfel ati putea crede ca au fost capturate cu o camera dedicata si mai scumpa.

CITESTE SI:  Cum vei putea controla aparatele conectate Whirlpool printr-o aplicatie Wear OS

Astfel ca regizorul Steven Soderbergh are in vedere turnarea filmelor exclusiv cu iPhone-ul in viitor. Acest lucru a fost dezvaluit intr-o stire de IndieWire. Regizorul Steven Soderbergh a fost intrebat despre filmul sau “Unsane” care a fost turnat in intregime cu iPhone-ul.

El a fost intrebat daca ar putea lua in considerare sa toarne filme exclusiv cu iPhone-ul, la care acesta a raspuns ca se va gandi la asta. Steven Soderbergh spune, “Ar trebui sa am un motiv destul de bun sa nu ma gandesc mai intai la asta… Exista un obstacol filosofic pe care multi oameni il au in legatura cu marimea dispozitivului de filmat. Eu nu am aceasta problema. Privesc acest aspect ca pe una dintre experientele cele mai eliberatoare pe care le-am avut vreodata ca regizor si pe care o am in continuare. Ceea ce mi-am dat seama din momentele de pana acum este ca acestea au fost importante pentru mine si ca sunt un nou capitol”.

CITESTE SI:  NASA construieste un nou avion supersonic. Va avea un nivel al zgomotului mai redus decat cel al Concorde
CITESTE SI:  VIDEO: Bento Watch este un dispozitiv purtabil pe care il poti manca

Regizorul Steven Soderbergh este cunoscut pentru faptul ca a experimentat diferite tehnici de filmare in trecut si, la un moment dat, a fost un fan urias al camerelor RED, deci exista de fapt un contrast destul de puternic intre astfel de camere RED de varf si un iPhone.

Acestea fiind spuse, Steven Soderbergh nu este primul regizor care a turnat filme folosind iPhone-uri. In 2015, regizorul Sean Baker a turnat filmul Tangerine folosind un iPhone 5s.