fbpx

Reddit testeaza incarcarile directe de clipuri video pe site-ul sau

Reddit testeaza incarcarile directe de clipuri video pe site-ul sau

De foarte mult timp de la inceputurile sale, site-ul Reddit ii obliga pe utilizatorii sai sa se indrepte catre folosirea de servicii de gazduire terte daca vroiau sa incarce clipuri video si fotografii.

Cu toate acestea, anul trecut, compania a inceput sa le permita utilizatorilor sa incarce fotografii direct pe site, transformand procesul intr-unul mai usor pentru utilizatori, asa ca a devenit o situatie mai putin complicata.

Acum se pare ca site-ul Reddit vrea acelasi lucru si pentru clipurile video. Potrivit site-ului Reddit, “Tocmai de aceea, suntem incantati sa anuntam lansarea extinsa a Reddit video beta care faciliteaza utilizatorilor mai mult ca oricand inainte capturarea, incarcarea si impartasirea de clipuri video si GIF-uri cu toate comunitatile lor preferate”.

CITESTE SI:  Samsung vrea ca telefonul pliabil Galaxy X sa nu fie o inselatorie

Desi este la fel ca serviciile native de gazduire de imagini, acesta va fi pentru clipuri video, in schimb, si va fi un proces de incarcare relativ simplu. Acest lucru se aplica atat pentru versiunea desktop a site-ului Reddit, cat si pentru versiunea mobila, iar utilizatorii care au aplicatia Reddit oficiala vor putea sa inregistreze clipuri video din aplicatie si sa le incarce pe site.

CITESTE SI:  VIDEO: Acesti roboti au dansat in sincron pentru un record Guiness

Pana acum, numai doua formate sunt suportate de site-ul Reddit in acest moment, si anume fisiere MP4 si MOV. Acestea trebuie sa aiba o durata maxima de 15 minute, asa ca sa nu va asteptati ca vor putea fi incarcate filmulete de lunga durata, inca.

CITESTE SI:  Ce avantaj are softul Sony care-ti transforma camera in camera web

De asemenea, utilizatorii vor avea optiunea si posibilitatea de a edita fisiere MP4 in GIF-uri cu convertorul lor nativ pentru GIF-uri. Aplicatia mobila va oferi functionalitati adaugate permitandu-le utilizatorilor sa taie clipurile lor video direct din aplicatie. Caracteristica inca nu a fost lansata pe deplin, asa ca daca nu o vezi, atunci presupunem ca va trebui sa astepti.