Reactia Facebook cu floarea mov se intoarce de Ziua Mamei

Reactia Facebook cu floarea mov se intoarce de Ziua Mamei

Floarea mov s-a intors. Reactia care a aparut prima oara anul trecut de Ziua Mamei, s-a intors din nou la timp pentru a-ti exprima recunostinta pe Facebook. Dar reteaua sociala a optimizat reactia, asa ca, daca o alegi pe telefonul tau, vor aparea flori mov care vor inconjura postarea. Cool!

Facebook a testat o reactie temporara in luna mai a anului trecut pentru a sarbatori Ziua Mamei. Reactia temporara, o floare mov, a fost prima pe care reteaua sociala a adaugat-o dupa reactiile care au aparut pe Facebook.

Prin acea reactie cu floarea mov se dorea permiterea utilizatorilor Facebook sa-si exprime recunostinta mamelor lor. Acum ca a fost din nou Ziua Mamei, Facebook a adus din nou reactia cu floarea mov.

CITESTE SI:  Cercetatorii creeaza o aplicatie de smartphone care ajuta la chirurgia cardiaca

Facebook a dezvaluit ca Ziua Mamei din 2016 a dat drumul mai multor postari intr-o zi decat orice alt subiect pe reteaua sociala. Mai mult de 105 milioane de postari de Ziua Mamei au fost facute de utilizatorii din toata lumea si peste 850 de milioane de fotografii si clipuri video au fost impartasite in acea zi.

In acest an, reteaua sociala Facebook ofera mai mult decat o singura modalitate de a-i arata mamei ca este apreciata. Utilizatorii pot trimite imagini personalizate, sa adauge masti si rame fotografiilor lor cu tema Ziua Mamei, sa sprijine o cauza nobila in onoarea mamelor lor, sau pur si simplu sa le multumeasca reactionand la postarile lor folosind reactia cu floarea mov care s-a intors din nou.

CITESTE SI:  Se pare ca Apple lucreaza la o noua tehnologie pentru a creste capacitatea bateriei

Exista ceva si pentru utilizatorii de Instagram. Acestia vor vedea un set de noi stickere care ii vor ajuta sa le sarbatoreasca pe mamele din viata lor de Ziua Mamei. Acestia trebuie doar sa porneasca camera, sa captureze o fotografie sau un clip video, iar apoi sa adauge cat de multe stickere doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *