Razer planuieste sa produca perturbatii pe piata de gaming mobil

Razer planuieste sa produca perturbatii pe piata de gaming mobil

Razer, care se afla in parteneriat cu Three Group, a pus ochii si pe gaming-ul mobil, dupa cum a spus directorul executiv al Razer. “Exista foarte mult potential pentru Razer – inca crestem exponential pe piata de PC-uri… am livrat hardware de peste un miliard de dolari in ultimii trei ani si nici nu am inceput inca sa activam pe piata gaming-ului mobil.

Compania americana si-a intarit pozitia ca si perturbator pe piata de gaming pe PC acum mult timp si se pare ca compania a pus ochii pe o piata cu totul diferita. Razer ar planui sa produca o perturbatie pe piata de gaming mobil intr-un mare fel.

CITESTE SI:  Cum sunt noile smartwatch-uri Garmin si ce preturi au

Cel putin asta este ceea ce a zis CEO-ul companiei, Tan Min-liang. Acesta a declarat intr-un interviu recent ca gaming-ul mobil va fi “o parte uriasa din businessul nostru” in viitor.

Vorbind pentru publicatia South China Morning Post, Ming-liang a facut aluzie la natura companiei de a produce perturbatii, indicand ca, inainte ca Razer sa inceapa sa le produca, nu existau laptopuri majore create pentru scopul precis de gaming.

In orice caz, CEO-ul a spus ca “in acest moment, nu vad niciun dispozitiv mobil sau platforma software care indeplineste nevoile gamer-ului mobil”.

Acest lucru indica faptul ca Razer are planuri de a intra pe piata gaming-ului mobil intr-un mare fel. Compania a facut cativa pasi in ultimii ani care au indicat ca este interesata de acest domeniu.

CITESTE SI:  De ce nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare crezand ca iPhone-ul ti-ar fi fost furat

Compania a preluat producatorul de console de jocuri Ouya in 2015. Ouya vroia sa lanseze o consola de jocuri cu sistemul de operare Android, dar nu a reusit sa o produca.

De asemenea, compania a preluat Nextbit, compania din spatele smartphone-ului Robin. Ming-liang a spus ca preluarea Nextbit i-a oferit companiei Razer abilitatile de a lucra la dispozitive de urmatoare generatie. Ce vor fi exact aceste dispozitive, inca nu se stie in acest moment, dar s-ar putea ca aceasta companie sa produca intr-adevar perturbatii pe piata jocurilor mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *