fbpx

Razer ar putea lucra la un smartphone

Razer ar putea lucra la un smartphone

Au circulat inainte zvonuri conform carora producatorul de produse de gaming Razer ar lua in considerare producerea unui smartphone dar, pana acum, nu a existat o dovada concludenta a acestui lucru.

Cu toate acestea, un tweet recent trimis de CEO-ul Razer, Min-Liang Tan, ne face sa credem ca s-ar putea ca un astfel de smartphone sa nu fie prea departe de materializare.

Au existat zvonuri inainte ca producatorul de produse de gaming Razer ar putea lua in considerare constructia unui smartphone, dar, pana acum, nu a existat nicio dovada solida.

CITESTE SI:  Un batran de 66 de ani joaca DotA 2 din motive medicale

Razer este cel mai bine cunoscuta pentru hardware-ul sau de gaming, pentru ca asta este ceea ce face si face o treaba foarte buna in a produce hardware de gaming exceptional, dar se pare ca compania s-ar putea aventura intr-o piata care pana acum a fost evitata.

Din cate se pare, Razer ar putea lua in considerare producerea propriului smartphone, desi nimic oficial nu a fost dezvaluit de companie pana acum.

CITESTE SI:  Un nou film Terminator cu Linda Hamilton a fost confirmat

Ideea ca Razer construieste un smartphone este dezvaluita intr-un tweet trimis recent de directorul executiv Min-Liang Tan.

Tweet-ul sau face sa para ca Razer angajeaza oameni pentru a incepe sa lucreze la un nou proiect care va fi un smartphone.

Acesta a tweet-uit un link catre o pozitie deschisa a companiei pentru un “Dezvoltator de produse (mobile)”.

Cerintele pentru candidati includeau cunostinte despre sistemele si componentele ARM, precum si cunostinte bune ale celor mai recent smartphone-uri, tablete si dispozitive mobile.

CITESTE SI:  Cum blochezi site-urile sa detecteze daca esti in modul Incognito in Chrome

Nu ar fi surprinzator daca Razer ar veni cu un smartphone, pentru ca, recent, am vazut cum compania incearca sa faca in asa fel incat sa aiba un rol mai important pe piata electronicelor de consum prin lansarea dispozitivelor precum Nabu Watch si bratarile fitness Nabu si Nabu X.

Totusi, avand in vedere ca nimic nu a fost confirmat oficial pana acum, cel mai bine ar fi sa tratam aceste informatii cu precautie deocamdata.