Raspberry Pi lanseaza Raspberry Pi Zero – computerul de 5 dolari

Raspberry Pi lanseaza Raspberry Pi Zero - computerul de 5 dolari

Compania britanica Raspberry Pi a devenit rapid populara datorita computerului sau programabil foarte ieftin.

De-a lungul anilor, computerul a devenit chiar mai puternic, dar inca a ramas incredibil de accesibil ca pret pentru cei carora le place sa construiasca lucruri.

In acest moment, compania are un alt mic computer programabil pentru noi, iar acesta este cel mai ieftin pe care l-a construit vreodata. Micul calculator se numeste Raspberry Pi Zero si costa numai 5 dolari.

Raspberry Pi Zero de 5 dolari are un procesor care este cu 40% mai rapid decat cel al originalului calculator, are chiar 512MB de memorie, un port mini HDMI pentru conectarea la un monitor sau televizor compatibil, precum si un slot pentru carduri microSD care asigura spatiul de stocare.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung va transmite live concertul trupei Coldplay in realitate virtuala

De asemenea, compania a ales o modalitate unica de a vinde noul computer programabil. Raspberry Pi Zero de 5 dolari vine gratuit impreuna cu revista MagPi a companiei care costa 5,99 lire in Marea Britanie.

Asta inseamna ca noul computer Raspberry Pi Zero de 5 dolari nu este doar cel mai ieftin calculator asamblat, ci si unul care este oferit gratuit impreuna cu o revista. De asemenea, revista va veni cu mai mult de 30 de pagini de articole care sunt dedicate acestui computer de 5 dolari si lucrurilor incredibile care se pot face cu Raspberry Pi Zero.

CITESTE SI:  Electronic Arts nu este interesata in crearea de remake-uri HD

Compania vrea ca tot mai multi oameni sa se implice in programare, iar compania incearca sa-si atinga telul prin investitiile pe carecompania le face.

Compania va ajuta cu siguranta la atingerea acestui tel. Adevarul este ca Marea Britanie duce lipsa de programatori, iar compania incearca sa implice mai multi oameni in programare cu ajutorul computerului sau programabil Raspberry Pi Zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *