fbpx

RASMID micsoreaza si mai mult jocul tranzistorilor

RASMID micsoreaza si mai mult jocul tranzistorilor

RASMID de la Rohm este cel mai mic TVS (Transient Voltage Transistor), iar acest tranzistor consuma foarte putina energie si este prietenos cu mediul inconjurator.

Desi tranzistorul TVS cu siguranta nu este ceva nou pe piata si nici inovator, ce cauta RASMID la CEATEC in acest an? Ideea este ca e cu 80% mai mic decat predecesorul, ceea ce inseamna ca are o dimensiune foarte redusa.

Este mai mare, mai bine? Cu siguranta nu este cazul, mai ales daca iei in considerare munca grea care a fost depusa in tehnologii variate care intentioneaza sa miscoreze lucrurile si mai mult, in asa fel incat componentele sau dispozitivele pe care le folosim nu doar ca vor avea o dimensiune mai redusa, dar si mai usoare si cu o eficienta energetica mai ridicata.

CITESTE SI:  Ce caracteristici noi primeste Windows Notepad dupa multi ani

ROHM intentioneaza sa vada asta cu tranzistorul RASMID, despre care se presupune ca integreaza unele dintre cele mai mici componente din lume.

Acestea sunt atat de mici, incat le puteti vedea in acele clepsidre de dimensiuni mici, iar acestea pot trece cu usurinta dintr-un capat intr-altul sub influenta gravitatiei.

CITESTE SI:  Cipul Elbrus-4C al Rusiei ar fi fost grozav pentru 1999

RASMID este cel mai Tranzistorul Tranzitoriu de Voltaj (TVS) de dimensiunea cea mai redusa, iar acesta consuma foarte putina energie si este prietenos cu mediul inconjurator.

Desi tranzistorul TVS cu siguranta nu este ceva nou pe piata si nici nu este inovator, ce cauta pana la urma RASMID la CEATEC in acest an?

Argumentul decisiv ar fi acesta – tranzistorul RASMID este cu 80% mai mic in volum comparativ cu predecesorul sau, ceea ce inseamna ca are o dimensiune foarte redusa.

CITESTE SI:  IBM inghesuie 30 de miliarde de tranzistori intr-un cip de 5nm

Nu numai atat, RASMID are de asemenea o suprafata cu 56% mai mica, iar dioda a fost proiectata pentru a manevra nevoile low-voltage care vin la indemana pentru dispozitivele care economisesc energie.

Avand o forma atat de redusa, tranzistorul RASMID il puteti vedea integrat intr-o gama larga de electronice si alte dispozitive, lucru care va permite in schimb eliberarea a mai mult spatiu din interior, iar acest lucru va duce la crearea de dispozitive care sunt si mai mici.

Facebook