Qualcomm anunta cipul Snapdragon Wear 2100 pentru dispozitivele purtabile

Qualcomm anunta cipul Snapdragon Wear 2100 pentru dispozitivele purtabile

Fa cunostinta cu inima urmatorului tau dispozitiv purtabil: cipul Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Acesta suporta cele mai importante caracteristici de care va avea nevoie urmatoarea generatie de electronice, inclusiv conectivitatea always-on, cu un consum redus de energie pentru a prelungi durata de viata a bateriei.

Dupa cum se pare, Qualcomm ofera cipuri pentru cateva smartwatch-uri diferite, cum ar fi a doua generatie a lui Moto 360, ASUS Zenwatch 2, Huawei Watch si asa mai departe.

Aceste electronice sunt propulsate de cipurile Snapdragon si asa vor fi si viitoarele dispozitive purtabile, cu exceptia faptului ca, in viitor, ne putem astepta ca acestea sa fie propulsate de Snapdragon Wear 2100.

CITESTE SI:  Demontarea lui Samsung Galaxy Note Fan Edition dezvaluie maruntaie identice cu catastrofa de smartphone de anul trecut

Acesta este ultimul cip anuntat de Qualcomm care a fost proiectat special pentru dispozitivele purtabile.

Potrivit Qualcomm, Snapdragon Wear 2100 este mai mic si are o eficienta energetica mai mare decat predecesoarele sale.

Avand in vedere ca durata de viata a bateriei este una dintre principalele probleme cand vine vorba despre dispozitivele purtabile, acesta ar trebui sa fie un upgrade binevenit.

CITESTE SI:  Directorul executiv al Apple, Tim Cook, vorbeste despre o mare inovatie in lucru

De asemenea, fiind mai mic (cu 30% mai mic decat generatiile anterioare potrivit Qualcomm), acest lucru le va permite producatorilor sa creeze dispozitive purtabile mai mici si mai subtiri cu aceste cipuri.

Compania sustine ca cipul Snapdragon Wear 2100 al Qualcomm va fi ideal pentru o gama de dispozitive purtabile, cum ar fi smartwatch-urile, trackerele, castile, ochelarii inteligenti si asa mai departe.

CITESTE SI:  O masina fara sofer a Uber nu a incetinit inainte de o coliziune fatala cu un pieton

Acestia sustin chiar ca exista in dezvoltare numeroase dispozitive purtabile propulsate de Snapdragon Wear 2100, desi nu avem idee in acest moment ce sunt acestea.

Din pacate, inca nu este clar cat de bine se va descurca Snapdragon Wear 2100 al Qualcomm comparativ cu cipurile predecesoare, mai ales avand in vedere ca nu exista disponibile teste, recenzii sau benchmark-uri, asa ca presupunem ca va trebui sa asteptam lansarea pentru a afla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *