fbpx
Proprietarul acestui caine i-a cumparat opt smartphone-uri iPhone 7 nou-noute

Proprietarul acestui caine i-a cumparat opt smartphone-uri iPhone 7 nou-noute

Fanii Apple au stat la rand in China saptamana trecuta pentru a intra in posesia smartphone-ului iPhone 7, in timp ce altii au incercat sa aduca smartphone-urile din Hong Kong. Dar un utilizator de iPhone nu a trebuit sa se ingrijoreze: Coco, malamutul de Alaska. Este un caine.

Ai probleme sa intri in posesia doar unui singur smartphone iPhone 7 nou? Poate ca ai alte plati de care trebuie sa te ocupi mai intai, asa ca trebuie sa amani achizitia.

Daca asa este, atunci te-ai putea simti putin invidios pe acest caine malamut de Alaska care apartine fiului unui miliardar chinez si care a primit opt smartphone-uri iPhone 7.

Proprietarul cainelui i-a cumparat 8 smartphone-uri iPhone 7, desi ne indoim ca animalul se va putea folosi intr-un fel de ele.

Wang Sicong este fiul miliardarului chinez Wang Jianglin. Acesta a postat o fotografie pe contul de Weibo al cainelui Coco in care putem vedea cainele impreuna cu cele opt smartphone-uri iPhone 7 noi ale sale.

Aceasta pare sa le aiba atat in culoare neagra, cat si in culoare aurie. CNN intelege ca textul acest post este in felul urmator: “Nu inteleg toate postarile de laudat pe social media. Care este ideea?”.

Aceasta nu este prima oara cand Wang Sicong a cumparat produse Apple scumpe cainelui sau. Cand Apple Watch a fost lansat anul trecut, acesta i-a cumparat doua smartwatch-uri Apple Watch Edition scumpe.

Doar unul dintre acele smartwatch-uri valoreaza 12000 de dolari. Sicong este deseori denumit drept “cel mai bogat fiu al Chinei”.

Tatal sau este presedintele Dalian Wanda Group care se intampla sa fie cel mai mare dezvoltator de imobiliare din China.