fbpx
Proiectul Andromeda al Microsoft ar putea fi un caiet digital pliabil

Proiectul “Andromeda” al Microsoft ar putea fi un caiet digital pliabil

Deci, recent, a fost confirmat mai mult sau mai putin faptul ca Microsoft a renuntat la Windows 10 Mobile, iar un director al companiei, Joe Belfiore, a declarat ca producerea de hardware nu mai este un punct de interes pentru companie.

Bazandu-ne pe acest lucru, putem spune ca mult zvonitul Surface Phone s-ar putea sa nu vada niciodata lumina zilei. Totusi, se pare ca ar putea exista o alternativa. Intr-o stire de Windows Central, aflam ca Microsoft lucreaza la un proiect cu numele de cod “Andromeda” (a nu se confunda cu proiectul Google Andromeda).

CITESTE SI:  De ce WhatsApp nu va mai functiona pe aceste iPhone-uri

Potrivit stirii, s-a indicat ca Andromeda va fi o revizuire a conceptului digital Courier al Microsoft de acum multi ani care este practic un caiet digital pliabil. In acest moment, nu se cunosc prea multe despre acest caiet digital pliabil Microsoft, cum ar fi daca va integra un singur display pliabil, sau daca va folosi doua dispozitive separate si o balama.

CITESTE SI:  DxO lanseaza o camera detasabila de smartphone pentru Android

Cu toate acestea, unul dintre obiectivele caietului digital Microsoft se refera la utilizarea unui pix si a unei cerneli digitale. Zac Bowden de la Windows Central spune, “Mi s-a spus ca dispozitivul pune pixul si cerneala in prim-planul experientei sale, unele prototipuri deschizand o aplicatie care este legata de OneNote cu suport pentru optiunile obisnuite de cerneala prin Windows Ink. Aplicatia caietului in sine este proiectata intr-un mod care sa imite scrierea intr-un caiet real, cu pagini virtuale care se extind pe dispozitivul pliabil”.

CITESTE SI:  Acesta e Razer Card, cardul de plati al companiei Razer

Din pacate pentru cei care se intreaba cand vom vedea acest caiet digital pliabil Microsoft, surse spun ca nu este clar daca Andromeda va vedea vreodata lumina zilei. Dar daca se va intampla, lansarea caietului digital pliabil al proiectului “Andromeda” al Microsoft va avea loc cel mai devreme in 2018, asa ca pana atunci credem ca ar trebui sa tratati aceste informatii cu precautie.