fbpx

Profitul pe 2017 al producatorului de smartphone-uri Xiaomi

Profitul pe 2017 al producatorului de smartphone-uri Xiaomi

Producatorul chinez de smartphone-uri, Xiaomi Inc., a declarat bancherilor ca ar putea depasi obiectivul anual de venituri cu pana la 18% pentru 2017, au spus surse care cunosc situatia, acest lucru marcand o revenire din declinul vanzarilor din ultimii ani care a declansat o reconstruire a afacerii.

Xiaomi este unul dintre producatorii de smartphone-uri cu cea mai rapida crestere de pe planeta. Compania a castigat mult teren in ultimii ani. O noua stire spune ca compania a dus-o bine in 2017.

Profitul net al producatorului de smartphone-uri pentru anul trecut a fost de cel putin 1 miliard de dolari. Producatorul a devenit o forta care trebuie luata in considerare pe piata, iar asta pentru faptul ca a oferit dispozitive cu specificatii bune la preturi foarte avantajoase.

CITESTE SI:  LG investeste mult in productia displayurilor OLED pentru a castiga comenzile pentru iPhone

Reuters informeaza ca producatorul chinez de smartphone-uri se afla in discutii cu bancile pentru o potentiala oferta publica initiala in acest an. Se spune ca va fi una dintre cele mai mari oferte publice initiale din 2018.

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi s-a asteptat ca-si va depasi veniturile estimate pentru 2017 cu pana la 18%. Venitul companiei din 2017 este estimat intre 17 si 18 miliarde de dolari, iar profitul net este de cel putin 1 miliard de dolari.

CITESTE SI:  Cel mai nou computer DIY al Kano este un laptop Raspberry Pi de 250 de dolari

Se estimeaza ca profitul net al Xiaomi se va dubla in 2018 la aproximativ 2 miliarde de dolari. Profitul producatorului de smartphone-uri Xiaomi va creste brusc si in 2019, cel putin la asta se asteapta bancherii si analistii, motiv pentru care o evaluare IPO (oferta publica initiala) de 100 de miliarde de dolari pentru Xiaomi este considerata de unii ca fiind rezonabila.

CITESTE SI:  VIDEO: Razergon VR este o casca care nu necesita un smartphone

Compania de smartphone-uri nu a comentat nici un fel de stiri legate de IPO, dar o purtatoare de cuvant a companiei a confirmat ca Xiaomi a depasit telul de venituri din anul 2017 de 15 miliarde de dolari.

Producatorul de smartphone-uri nu a confirmat inca daca se va lista la bursa in 2018. Se spune ca oferta publica initiala a Xiaomi ar putea fi cea mai importanta miscare din lumea tehnologiei din lume in acest an.

Facebook