fbpx
Producatorul de smartphone-uri de 4 dolari este sub investigatia politiei

Producatorul de smartphone-uri de 4 dolari este sub investigatia politiei

Politia indiana a inregistrat un caz de inselaciune a producatorului Ringing Bells care s-a oferit s-a vanda cel mai ieftin smartphone din lume, ca urmare ca unei plangeri de catre un lider politic din India.

Va spune ceva producatorul Ringing Bells? Ei bine, daca nu, atunci faptul ca aceasta este compania care a produs un smartphone de 4 dolari te-ar putea face sa stai jos si sa iei aminte.

Producatorul se afla in spatele dispozitivului Freedom 251 de 4 dolari, iar compania a intrat acum sub vizorul politiei indiene.

CITESTE SI:  Cum vor aparea smartphone-uri 5G dual-SIM mai ieftine

Freedom 251, telefonul de 4 dolari care a ridicat un numar de intrebari in urma lansarii sale, se intampla sa fie un smartphone Android entry-level care este propulsat de un procesor quad-core, iar in India are un pret de 4 dolari ca si dispozitiv neblocat.

Fara indoiala acesta este cel mai ieftin smartphone din lume din prezent, iar acesta a intors multe capete.

Kirit Somaiya, lider al Partidului Bharatiya Janata, care este cel mai mai mare partid politic din India, a depus deja o plangere formala impotriva producatorului Ringing Bells, citand ca Ringing Bells a a violat sectiunea 420 a Codului Penal Indian si legea IT.

CITESTE SI:  Cel mai recent producator auto care doreste sa lanseze autoturisme electrice

In termeni judecatoresti, se spune ca producatorul Ringing Bells triseaza. Somaiya ramane ferm cu ideea ca este imposibil ca un producator de smartphone-uri sa vand un dispozitiv pentru doar 4 dolari fara niciun fel de taxe de operator atasate, iar, mai devreme in acest an, Somaiya a atacat de asemenea Ringing Bells, citand faptul ca Freedom 251 este o schema ilegala.

CITESTE SI:  Ce smartphone au avut inainte 51% dintre clientii care au trecut la Pixel 3

Totusi, pretul de 4 dolari nu i-a facut pe oameni sa ia cu asalt smartphone-ul Freedom 251 despre care se spune ca este un smartphone prost, dar acest lucru nu a oprit politia in a investiga cazul. Va fi interesant de vazut cum vor decurge lucrurile in final cu producatorul telefonului de 4 dolari.