Procesul nesfarsit pentru incalcarea brevetelor dintre Apple si Samsung se va solutiona in curand

Procesul nesfarsit pentru incalcarea brevetelor dintre Apple si Samsung se va solutiona in curand

Apple si Samsung s-au luptat intr-un proces pentru incalcarea unor brevete incepand din 2012, cand prima companie a sustinut ca compania sud-coreeana a lansat dispozitive care au incalcat unele dintre brevetele primei companii.

Apple a dat in judecata Samsung si a primit ulterior despagubiri in valoare de 1,05 miliarde de dolari pentru incalcarea brevetelor. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost sfarsitul intregii povesti, deoarece a fost doar inceputul acestui taraboi care a durat multi ani.

Procesul de judecata a avut loc recent, iar juriul se intalneste pentru a delibera si a-si pronunta verdictul final in acest caz. Un nou proces a fost activat dupa primul proces al Apple impotriva Samsung din 2012, iar daunele au fost recalculate.

CITESTE SI:  Cum ti-ar putea vinde soferii Uber gustari

Samsung a luptat cat de mult timp a putut inainte de a plati 548 de milioane de dolari companiei Apple in 2015. Cu toate acestea, Samsung nu avea de gand sa se dea batuta fara lupta.

CITESTE SI:  Robotii ar putea avea capacitatea de a schimba parerile celor mici

Compania sud-coreeana s-a adresat Curtii Supreme din Statele Unite pentru a-i solicita parerea cu privire la posibilitatea de a colecta despagubiri pentru toate profiturile obtinute de la un dispozitiv care incalca brevete, sau daca despagubirile pot fi limitate numai la valoarea componentelor care incalca brevetele Apple.

Instanta a decis ca despagubirile ar putea fi limitate la valoarea componentelor care incalca brevetele, asa ca acest caz a fost trimis inapoi la Curtea Districtuala de Nord din California, unde a inceput acest taraboi juridic.

CITESTE SI:  Ce zic angajatii Google despre motorul de cautare cenzurat pentru China

Instanta a ascultat din nou argumentele, iar Apple a cerut din nou o despagubire de 1 miliard de dolari, in timp ce Samsung spune ca Apple ar trebui sa se limiteze la 28 de milioane de dolari si sa nu se bazeze pe profiturile generate de dispozitivele Samsung care incalca brevetele. Juriul se intalneste peste scurt timp pentru a discuta si a da un verdict final in acest proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *