Procesorul lui OnePlus Two a fost confirmat

Procesorul lui OnePlus Two a fost confirmat

OnePlus ne-a oferit indicii despre viitorul smartphone de varf OnePlus Two. Saptamana trecuta, compania a redus preturile pentru One, cel mai probabil pentru a face loc pentru noul model. Acum, compania a dezvaluit oficial procesorul din interiorul noului smartphone de varf, procesor care se numeste Snapdragon 810.

Isi mai aminteste cineva cum compania a dezvaluit detaliile primului sau smartphone One? Compania a confirmat o noua specificatie la fiecare saptamana pentru a mentine entuziasmul asupra primului sau dispozitiv si se pare ca face acelasi lucru si cu smartphone-ul OnePlus Two.

CITESTE SI:  Samsung Spania ofera smartphone-uri Galaxy Note 8 gratuite in timpul unui zbor

Compania a confirmat pe forumurile sale oficiale procesorul lui OnePlus Two care, dupa cum stim cu totii, este cea mai importanta componenta dintr-un smartphone. OnePlus Two va fi propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 pe 64 de biti.

Poate ca multi dintre voi isi amintesc ca prima generatie a acestui cip avea probleme cu temperatura ridicata, iar unii cred ca acesta este doar unul dintre motivele pentru care Samsung a decis sa nu foloseasca acest procesor pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

CITESTE SI:  Huawei lucreaza la un competitor pentru Galaxy Note 5

Anumite teste au indicat faptul ca procesorul tinde sa se supraincalzeasca, tocmai de aceea smartphone-uri precum LG G Flex 2 si HTC One M9 dispun de reducere termica. Compania vrea sa ne convinga ca nu este cazul cu OnePlus Two.

Compania spune ca a lucrat foarte indeaproape cu Qualcomm pentru a “integra o versiune imbunatatita” a procesorului v2.1 in viitorul smartphone. Pentru a controla problemele cu supraincalzirea, compania va folosi pasta termoconductoare si grafit care sunt plasate in diferite parti ale telefonului.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce FL Studio soseste pe Mac pentru prima data in 20 de ani

Grafitul va permite caldurii generate de procesor sa se disipeze, in cele din urma. Pe partea de software, compania spune ca OxygenOS a fost optimizat pentru a functiona perfect cu Snapdragon 810, promitand o experienta lina si fluida. Se asteapta ca OnePlus Two va fi dezvaluit in urmatoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *