fbpx

Procesorul care ar putea propulsa un nou smartphone BlackBerry

Procesorul care ar putea propulsa un nou smartphone BlackBerry

Un nou dispozitiv BlackBerry inca neanuntat pare sa fie dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 625 si cu un display Full HD, potrivit unor informatii recente. Desi atat de putina informatie despre acest smartphone nu este suficienta pentru a putea spune ce dispozitiv ar putea fi, cateva detalii cheie ne ofera niste informatii.

Poate ca va amintiti ca BlackBerry a decis sa nu mai produca smartphone-uri pe cont propriu. Ceea ce a facut compania a fost sa-si ofere brandul companiei chineze TCL care va produce si va vinde acum telefoane cu brandul BlackBerry.

CITESTE SI:  Asa poate fi iPhone-ul pliabil al Apple

BlackBerry KEYOne este primul dispozitiv care a rezultat in urma acestui parteneriat si se pare ca un altul este pe teava. Potrivit unei noi stiri, inca neanuntatul smartphone BlackBerry ar putea integra un procesor Qualcomm Snapdragon 625 impreuna cu un display Full HD.

Specificatiile indica faptul ca acesta va fi un smartphone de clasa de mijloc. Nu exista multe informatii disponibile in legatura cu acest telefon inca. Acesta ar putea avea un display de 5,2 inch cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli daca este sa credem o stire, dar nu ofera mai multe informatii despre acest dispozitiv.

CITESTE SI:  Cum s-ar putea numi prima boxa inteligenta a Huawei

Cu toate acestea, ne putem astepta ca acest smartphone va fi propulsat de sistemul de operare Android, avand in vedere ca toate smartphone-urile BlackBerry vor rula acum sistemul de operare Google.

CITESTE SI:  La ce produse ar fi util lemnul metalic, un nou tip de material

Compania canadiana nu va mai produce smartphone-uri care sunt propulsate de sistemul sau de operare proprietar. De asemenea, ne putem astepta ca dispozitivul va integra o tastatura completa QWERTY, ceva pentru care BlackBerry a fost dintotdeauna cunoscuta. Daca acest telefon cu procesor Qualcomm Snapdragon 625 este cu adevarat pe teava, ne putem astepta sa auzim mai multe despre acesta in saptamanile care urmeaza.