fbpx

Procesoarele Core de a opta generatie ale Intel vor fi dezvaluite pe 21 august

Procesoarele Core de a opta generatie ale Intel vor fi dezvaluite pe 21 august

Procesoarele Core de a saptea generatie ale Intel inca sunt relativ noi, dar compania este deja gata sa vorbeasca despre succesoarele lor. Producatorul de cipuri a anuntat ca va prezenta procesoarele Core de a opta generatie pe data de 21 august.

Procesoarele Core de a saptea generatie ale Intel sunt suficient de bune, dar aceasta nu este o companie care se culca pe-o ureche. Compania vrea ca toata lumea sa vorbeasca despre procesoarele sale de urmatoare generatie, iar din acest motiv, a anuntat ca procesoarele Core de a opta generatie ale Intel vor fi dezvaluite pe data de 21 august.

CITESTE SI:  Netflix colaboreaza cu WhatsApp pentru a comunica cu clientii

Intel are de gand sa transmita live asta pe Facebook, in asa fel incat toata lumea sa fie pusa la curent. Intel nu a impartasit niciun detaliu tehnic despre noile cipuri pana acum.

De ce le-ar dezvalui, avand in vedere ca evenimentul va avea loc peste cateva zile? Compania spune ca, pe data de 21 august, are de gand sa organizeze o avanpremiera a PC-urilor propulsate de noile procesoare si ca va prezenta o demonstratie a unui creator VR.

CITESTE SI:  Procesoarele Ryzen pentru laptopuri de la AMD au fost lansate

Compania Intel a confirmat anterior ca procesoarele Core de a opta generatie nu vor fi niste produse reproiectate foarte mult. Cipurile “Coffee Lake” vor fi construite pe procesul existent de 14nm si vor avea multe similitudini cu predecesoarele.

Clientii vor primi mai multe nuclee cu nivele de putere similare, totusi. Cipurile Core i5 si i7 de a opta generatie vor sari la sase nuclee pe desktop, in timp ce Core i3, Pentium si alte cipuri de putere redusa pentru laptopuri vor sari la patru nuclee.

CITESTE SI:  Cum arata Samsung ca smartphone-ul pliabil e foarte aproape

Acest lucru ar trebui sa-i permita companiei sa stoarca o mai mare performanta din cipuri, mai ales in scenarii de multitasking. Asteptati-va ca Intel sa dezvaluie pretul si detaliile despre disponibilitate, pe langa detaliile tehnice complete, pe data de 21 august.