fbpx

Problema grava: O aplicatie Samsung trimite mesaje aleatorii fara stirea utilizatorilor

Problema grava O aplicatie Samsung trimite mesaje aleatorii fara stirea utilizatorilor

Trimiterea de imagini altor persoane este una dintre functiile cele mai de baza ale unui smartphone, dar cand aplicatia de mesaje a telefonului tau incepe sa trimita la intamplare imagini fara stirea ta, sa stii ca ai o problema.

Cu totii am fost in acele situatii in care am trimis in mod accidental un mesaj persoanei gresite. Din fericire, multe aplicatii de mesagerie permit in ziua de azi utilizatorilor sa-si retraga mesajele, dar daca aceste mesaje au fost trimise fara stirea ta? Din pacate pentru unii utilizatori, se pare ca se intampla.

CITESTE SI:  La ce joc lucreaza George Martin impreuna cu FromSoftware

Asta potrivit mai multor stiri care spun ca utilizatorii de smartphone-uri Samsung sustin ca aplicatia implicita de mesaje a Samsung trimite mesaje aleatorii si chiar fisiere media catre contactele lor.

Potrivit unei postari de pe Reddit, un utilizator sustine ca, in jurul orei 2:30 dimineata, aplicatia din telefonul Samsung a trimis toata galeria foto din telefon catre partenera sa.

CITESTE SI:  Samsung cumpara o companie de inteligenta artificiala pentru a ajuta Bixby

Ceea ce este chiar mai ciudat este ca nu a existat nicio inregistrare in aplicatia de mesagerie (din telefonul Samsung al utilizatorului) a acestor mesaje trimise si ca, chiar cand cei doi au contactat operatorul T-Mobile, nici acolo nu a existat vreo inregistrare.

Intr-o declaratie oferita celor de la Gizmodo, Samsung a spus, “Suntem constienti de cazurile privind aceasta problema, iar echipele noastre tehnice le analizeaza. Clientii interesati ne pot contacta direct la 1-800-SAMSUNG”.

CITESTE SI:  Ce alta vulnerabilitate de securitate a fost descoperita in procesoarele Intel

T-Mobile a negat ca aceasta este o problema de la ei si le-a spus utilizatorilor sa contacteze Samsung pentru ajutor. Nu exista nicio solutie disponibila in acest moment si singurul lucru pe care il pot utilizatorii este sa revoce accesul aplicatiei la spatiul de stocare sau sa utilizeze o aplicatie diferita pana ce aceasta problema este rezolvata.

Facebook