fbpx

Prin ce metoda ciudata a fost prins un traficant de droguri la aeroport

Prin ce metoda ciudata a fost prins un traficant de droguri la aeroport

Un traficant de droguri, pe numele sau Sam Kul, a fost prins cu 4 kilograme de droguri la el in timp ce incerca sa intre in Australia. Politistii aeroportului l-au prins printr-o metoda destul de ciudata si la care traficantul de droguri nu se astepta probabil deloc.

Daca te-ai maturizat suficient, atunci stii ca istoricul de cautari pe web si ce postam pe social media se pot intoarce impotriva noastra.

Cautarile noastre pe web pot spune multe despre noi si despre starea noastra actuala. Din acest motiv, un traficant de droguri care intra in Australia a fost prins la aeroport. Sam Kul, in varsta de 36 de ani, intra in Australia dupa ce a petrecut patru luni in Europa.

CITESTE SI:  Cum au incalcat contractantii Microsoft securitatea utilizatorilor companiei

La intrarea in Australia, politistii aeroportului au cautat in istoricul sau de cautari de pe mobil, ceea ce i-a determinat sa creada ca ascunde ceva.

Conform stirii, Sam Kul avea in istoricul de cautari lucruri precum, “Vama verifica fiecare geanta in Australia?” si “Pot fi vazuti banii pe scanerele aeroportului”.

CITESTE SI:  Ce produse cauta in principal fiecare tara pe Google

Dupa investigatii suplimentare, autoritatile aeroportului au descoperit ca traficantul Sam Kul avea la el 4 kilograme de cocaina cu o valoare estimata de 20.000 de dolari canadieni.

Drogurile erau cusute in bagajele sale. Se preconizeaza ca va primi condamnarea saptamana viitoare, dar individul a pledat nevinovat pentru incercarea de a trece droguri in Australia prin aeroport.

CITESTE SI:  Ce noi jocuri Google Assistant poti juca pe ecranele inteligente

Nu e clar de ce s-au gandit autoritatile sa caute prin istoricul de cautari al traficantului de droguri in aeroport, in primul rand. Acestea fiind spuse, pe langa istoricul de cautari, lucrurile pe care le postam pe social media pot fi de asemenea folosite impotriva noastra.

Cei care intentioneaza sa ajunga in SUA vor trebui sa-si dezvaluie conturile lor de social media ca parte a procesului de solicitare a vizelor.