Primul smartphone Motorola al companiei Lenovo se va lansa in aceasta vara

Primul smartphone Motorola al companiei Lenovo se va lansa in aceasta vara

Lenovo va lansa primul smartphone Motorola in aceasta vara. Aceasta ar fi prima lansare majora a companiei chineze Lenovo dupa ce a cumparat Motorola de la Google cu 2,91 de miliarde de dolari.

La inceputul anului trecut, compania chineza a anuntat ca va cumpara Motorola Mobility de la Google, iar preluarea a fost definitivata la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut. Acest lucru inseamna ca smartphone-urile Motorola lansate inainte de vanzarea Motorola Mobility catre compania chineza, cum ar fi Moto X din 2014, sunt inca un produs Google.

CITESTE SI:  De ce legendarul analist Ming-Chi Kuo s-ar putea sa nu se mai concentreze pe Apple

Cu toate acestea, se pare ca acest lucru se va schimba incepand cu acest an, pentru ca Lenovo a confirmat ca in aceasta vara va lansa primul smartphone Motorola al companiei.

La evenimentul Tech World al Lenovo, directorul executiv al companiei, Yang Yuanqing facut o declaratie pentru The Telegraph. “Avem multe noi modele in dezvoltare cu brandul Moto, asa ca in aceasta vara am putea lansa niste produse foarte interesante, inclusiv smartphone-uri si smartwatch-uri”.

In plus, se asteapta ca, pentru a-si creste cota de piata, compania chineza va continua sa foloseasca brandul american, impreuna cu propriul lor brand Lenovo. Faptul ca cele doua branduri au pozitii diferite pe piata, va ajuta compania Lenovo sa-si creasca cota de piata.

CITESTE SI:  Sharp AQUOS Crystal 2 - un smartphone grozav pe care nu-l vei avea

“Strategia noastra globala este o strategie cu doua branduri, ceea ce inseamna ca daca exista o cerere a pietei, vom aduce pe acea piata ambele branduri. In Asia de sud-est, de exemplu, vom aduce probabil brandul Motorola pentru cateva tari.”

CITESTE SI:  Noul laptop puternic Lenovo ThinkPad P1 cu 64GB de RAM - pret si specificatii

Intre timp, Motorola a precizat ca Lenovo va investi mai mult pe piata, unde compania are deja o amprenta puternica. “Exista unele piete, cum ar fi India si China, unde putem avea cu siguranta doua branduri, lucru care ne va permite sa fim mai competitivi pe acele piete”.

In acest moment, nu se stie ce smartphone-uri va scoate Lenovo din traista anul acesta, dar printre ele s-ar putea regasi Moto X 2015 de care am auzit recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *