fbpx

Primul smartphone high-end cu Windows 10 al Acer soseste in decembrie

Primul smartphone high-end cu Windows 10 al Acer soseste in decembrie

Acum cateva saptamani, Acer a anuntat primele sale smartphone-uri cu sistemul de operare Windows 10 si a dezvaluit cat costa Liquid M330 si cand va fi lansat, dar avand in vedere ca este numai un smartphone low-end, multi au fost mai interesati de Liquid Jade Primo, dispozitivul Windows 10 Mobile high-end al Acer.

Compania a dezvaluit acum ca Liquid Jade Primo cu Windows 10 va fi lansat in decembrie 2015. Acer a lansat Liquid Jade Primo in Filipine, iar telefonul se va vinde acolo neblocat pentru aproximativ 410 dolari.

CITESTE SI:  Ce solutie are Microsoft pentru imprimantele care nu mai functioneaza pe Windows 10

Nu este rau pentru un telefon Windows 10 care este propulsat de procesorul Snapdragon 808 impreuna cu 3GB de RAM si 32GB de spatiu de stocare si care integreaza un display de 5,5 inch cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli.

De asemenea, telefonul Acer cu Windows 10 integreaza o camera frontala de 8MP, precum si o camera de 21MP in partea din spate cu blit LED.

CITESTE SI:  Microsoft creste dimensiunea maxima a ecranelor dispozitivelor Windows 10 Mobile la 9 inch

Acer a dezvaluit acest telefon high-end luna trecuta si a fost primul care a avut suport pentru Microsoft Continuum, caracteristica care mai mult sau mai putin le permite utilizatorilor sa-si foloseasca smartphone-ul ca si PC Windows 10 cand este conectat la un display.

Cu toate acestea, avand in vedere ca Liquid Jade Primo nu va fi lansat pana in decembrie, nu va fi primul smartphone de pe piata care suporta Continuum, acea coroana le revine smartphone-urilor Lumia 950 si Lumia 950XL, ambele noi telefoane Lumia ale Microsoft vor aparea luna viitoare cu Continuum la bord.

CITESTE SI:  Cum s-a reusit rularea lui Windows 10X pe MacBook

Avand in vedere ca Acer inca nu a confirmat cand va fi lansat acest smartphone high-end cu Windows 10 in Europa, vazand ca Acer va lansa smartphone-ul high-end in decembrie, poate se va lansa si in Europa pe la inceputul anului viitor.