Primul smartphone Android Go al Samsung s-ar putea lansa in curand

Primul smartphone Android Go al Samsung s-ar putea lansa in curand

Tot mai multe smartphone-uri cu Android Go ajung pe piata, avand in vedere ca producatorii prefera sa-si incerce norocul cu platforma companiei Google optimizata pentru dispozitive fara performante mari.

Se crede, de asemenea, ca compania Samsung are un astfel de dispozitiv pe teava. Primul smartphone Android Go al companiei Samsung a fost acum certificat de FCC (Comisia Federala de Comunicatii) din Statele Unite, ceea ce indica ca o lansare s-ar putea sa nu fie prea departe.

Compania Google a lansat Android Go ca versiune optimizata a sistemului de operare Oreo pentru dispozitive cu performante mici. Aceasta este destinata smartphone-urilor care au 1GB de RAM sau mai putin.

CITESTE SI:  Cercetatorii au conectat o tableta la creierul unui pacient paralizat

Compania Google doreste sa ofere o experienta optimizata pentru utilizatorii cu dispozitive cu performante mici si a lansat, de asemenea, versiuni GO ale aplicatiilor sale principale pentru a atinge acest obiectiv.

O informatie recenta neoficiala a dezvaluit ca primul smartphone Android Go al Samsung va avea acele aplicatii si celelalte imbunatiri pe care le aduce sistemul de operare Android Go pentru telefoane neperformante, dar va pastra interfata personalizata Samsung Experience pe care o gasim pe dispozitivele producatorului sud-coreean.

Primul smartphone Android Go al companiei Samsung nu va oferi o experienta stock a sistemului de operare, ci probabil va veni incarcat cu tot felul de aplicatii. FCC a certificat modelele SM-J260G, SM-J260G/DS, SM-J260Y si SM-J260Y/DS ale smartphone-ului pe care Samsung l-ar putea lansa in curand.

CITESTE SI:  Browserul Microsoft Edge este folosit pe 330 de milioane de dispozitive

Stirile anterioare au sustinut ca telefonul este testat pe zeci de piete de pe tot globul, dar nu este clar unde il va lansa Samsung. Alti producatori au adus smartphone-uri Android Go in Statele Unite, asa ca exista o posibilitate ca compania sud-coreeana va proceda la fel si il va lansa in Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *