fbpx

Primul serviciu de muzica tert care poate fi folosit fara AirPlay pe boxele inteligente HomePod ale Apple

Primul serviciu de muzica tert care poate fi folosit fara AirPlay pe boxele inteligente HomePod ale Apple

Conform unei noi stiri, boxele inteligente HomePod pot in sfarsit reda muzica de pe un serviciu de muzica tert, adica unul care nu apartine de Apple. Iar asta fara a folosi AirPlay, o tehnologie similara Bluetooth.

Deoarece boxa inteligenta HomePod este in esenta un produs Apple, nu este suprinzator ca acesta functiona doar cu servicii precum Apple Music. Cu toate acestea, daca nu esti abonat la Apple Music, vei fi incantat de faptul ca, intr-un update recent, HomePod si HomePod mini vor putea reda de pe serviciul de muzica Pandora.

CITESTE SI:  De ce Rockstar va inlatura o parte din muzica din jocul GTA 4

Utilizatorii trebuie doar sa-si actualizeze aplicatia Pandora, sa o conecteze la HomePod si, dupa acordarea permisiunilor, redarea Pandora pe acele boxe inteligente va fi posibila.

Odata ce ai configurat, trebuie doar sa soliciti asistentului virtual Siri sa redea muzica de pe Pandora prin acele boxe inteligente. Asta inseamna ca Pandora e primul serviciu tert de muzica care poate fi folosit in mod direct pe HomePod.

CITESTE SI:  Singapore isi va extinde serviciul de autobuze fara sofer in 2022

Trebuie remarcat faptul ca si inainte puteai folosi servicii terte de muzica pe aceste boxe inteligente, dar nu in mod direct, ci prin AirPlay. Acest lucru nu prea conteaza, e de fapt similar cu redarea de melodii la o boxa Bluetooth.

Insa noua integrare Pandora ii extinde dispozitivului capacitatile si ofera utilizatorilor mai multe optiuni atunci cand vine vorba despre alegerea de servicii non-Apple.

CITESTE SI:  Ce tehnologie s-ar putea folosi pentru reconstruirea Catedralei Notre Dame

Nu e sigur daca exista planuri de a adauga in cele din urma si serviciul de muzica Spotify la HomePod. Dar avand in vedere ca relatia dintre Apple si Spotify nu e stralucita in acest moment, poate ca abonatii Spotify nu ar trebui sa spere la ceva pentru moment. Ce parere ai despre noua capabilitate a boxelor inteligente de la compania Apple din Statele Unite?